Pedal to the metal

Skønhed til kontormusen

PhotobucketPå de arbejdspladser, hvor jeg har haft min gang, har jeg altid været hende med det mest rodede skrivebord… For nogle er rod distraherende og frustrerende, men for mig er et rodet skrivebord udtryk for, at man virkelig bestiller noget og har nogle bolde i luften 😉 Og for mig er der i høj grad tale om yderst organiseret rod…

Et lille hjørne af mit skrivebord er reserveret til grej, så jeg kan friske op i løbet af dagen… Læbepomade fra Carmex, øjendråber fra Oxyal til når øjnene tørrer ud efter mange timer foran skærmen, pudderfoundation fra La Roche-Posay til at friske teinten op, creme fra Embryolisse til de tørre pletter i ansigtet, farvet læbepomade i “Fuchsia Fix” fra Mac, et glas vand, som jeg prøver at tømme så ofte som muligt og post-its – jeg er nemlig en af dem, der har hele skærmen omkranset af “Husk nu”, telefonnumre og idéer 😉

Andre kontormus, der vil dele lidt skønhedstips?

8 kommentarer

 • Kan man bruge øjendråber, hvis man bruger kontaktlinser? – hvis du ved det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg går med kontaktlinser – og bruger disse øjendråber fra Oxyal. De er anbefalet af min øjenlæge 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heh, jeg er SÅ meget med dig mht de rodede skriveborde.
  Mht skønhedsprodukter, så har jeg udover læbepomade, mascara og pudder (og vand og Stimorol lakrids tyggegummi, som er perfekt til at tage sukkertrangen) også fast en håndcreme liggende, fordi mine hænder altid er ekstremt tørre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   God idé med tyggegummi! Har en dum vane med at gå i slikautomaten…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også altid en håndcreme i nærheden 🙂 Synes godt luften kan blive lidt tør, med udsugning osv. så mine hænder tørrer lynhurtigt ud, når jeg har vasket dem. Derfor – håndcreme, næsten altid ved siden af min skærm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg “låner” min kollegas håndcreme, hvis jeg har behov for det 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig, Maria 🙂 Organiseret rod, basta. Når jeg har et ryddet skrivebord, så er jeg altså bare ikke kreativ i mit arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pedal to the metal