Paris! I'm a comin'!

Stjerner med briller

PhotobucketDe sidste par måneder synes jeg, at vi har set mere og mere til stjerner, der bærer briller på den røde løber, og når de er gæster i talkshows. Hvor er det forfriskende at se! Alt for ofte bliver man stemplet som nørd, bibliotekar eller hipster, når man har briller på – men det kan altså også sagtens være trendy, feminint og tilføre personlighed til ens look, hvilket ovenstående starletter er glimrende eksempler på.

For nyligt er jeg selv gået over til kun at have et deltidsabonnement på kontaktlinser, for på den måde er jeg “tvunget” til at gå med briller noget oftere, så jeg kan skåne mine øjne… En beslutning, jeg havde lidt svært ved at affinde mig med i starten, men nu er jeg faktisk glad for mine brilledage 🙂

Hvad med jer brille-piger derude: Går I kun med linser, har I brilledage indimellem, eller går I med briller hver dag?

(billeder fra thefashionspot.com, fashionbypari.blogspot.com og werdyo.com)

48 kommentarer

 • Nina

  Jeg har nu haft briller i 2 uger. Ingen kontaktlinser inden da, så jeg er helt ny. Men jeg synes briller er vildt fede og min plan er kun at gå med briller. Nu er jeg ikke så hæmmet når jeg ikke har dem på, så det er stadig ok uden når jeg dyrker motion osv. Men er super glad for dem og som du også siger så tilfører de noget kant til ens look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg kan desværre intet gøre uden briller eller linser 🙁 Gad godt have det lige som dig!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tja, jeg burde i virkeligheden bruge mine brille hele tiden. Men som dig synes jeg det er lidt svært at tage mig sammen til at have dem på altid, så de kommer kun på når det virkeligt er nødvendigt, som når jeg skal se TV, køre bil, se hvad der står på tavlen etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hvis du ikke er hæmmet af det til hverdag, så går det nok også at gøre sådan 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Når sommeren begynder, så går jeg automatisk over til at bruge linser meget oftere. Af den simple grund at jeg ellers ikke kan have solbriller på, for det med solbriller med styrke, det fungerer bare ikke. Så er man jo blind når man tager dem af. Om vinteren går jeg dog næsten med briller hver dag, med mindre jeg skal noget sportsagtigt. Jeg elsker mine briller og savner dem lidt om sommeren. Men når solen skinner er de bare ikke optimale – men det afhænger selvfølgelig af styrke. Jeg kan nærmest ikke engang finde ud til badeværelset uden styrke for øjnene, så jeg er godt ramt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps, går også oftere med linser, når solen skinner, så jeg kan have solbriller på!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 100% brillebærer og har været det siden jeg fik briller i 2001 (ført nu hvor jeg skriver det her at jeg snart har haft briller i 10 år).
  Jeg har aldrig haft linser, primært fordi jeg har haft jævnlig gang i et laboratorium og her er linser forbudt, da visse stoffer vil kunne ødelægge øjnene, fordi de får møvet sig ind mellem linse og selve øjet.

  Dog har jeg overvejet det, nu hvor mit syn er blevet noget ringere – men briller er billigere at have, og mens jeg er på dagpenge så holder jeg mig til den billigste løsning 😉

  Så jeg er med dig, det er fedt at briller får lov at komme med på den røde løber, for det blåstempler brillebærerne uden at blive sat i trange kasser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Briller er nu også dyre, synes jeg! Man kommer nemt af med +3000, når man som mig skal have letvægtsglas etc. Så for mig er briller og linser en lige stor investering 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha, der er jeg forsat noget heldigere at min styrke kun er på -1,5 og 0, dog med en god bygningsfejl på det øje med 0.
   Så jeg kan nøjes med den billigste løsning og frit valg på alle stelhylder ( i teorien).

   Men med briller i det prislag som dig, kan jeg godt se at prisforskellen ikke er det helt vilde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, briller og linser er same, same for mig 😉 Faktisk tror jeg, at linser er billigere, da min styrke stadig stiger – så er det lidt nemmere at skifte linserne ud end brillerne 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vil nu stadig mene at man godt kan være trendy, feminin og have en personlig stil – også selv om man er bibliotekar eller/ og nørd (er ikke så hip, så det kan jeg ikke utale mig om) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Selvfølgelig kan man det 🙂 Tror bare jeg trækker linjerne lidt skarpere op for at illustrere min pointe 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går mest med kontaktlinser, men jeg har det sådan at jeg skal gå med mine briller mindst en til to gange om ugen. Det giver jo også noget alsidighed i ens udseende.
  Du skriver at du gik over til deltidsabonnement for at skåne dine øjne. Er linser i bund og grund ikke særlig godt for øjnene eller hvad? Er åbenbart lidt uvidende på området.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hvis du har de rigtigt linser, så tror jeg skam ikke, der er noget galt med linser 🙂 Problemet er bare, at mine øjne tørrer ud, da jeg sidder meget foran en computer på mit arbejde + når jeg blogger. Når mit øje tørrer ud, så tørrer mine linser ud, og så kan de ridse hornhinden.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har kontaktlinser på, så meget jeg kan! Jeg kan absolut ikke lide at have mine briller på. Det skyldes nok til dels, at jeg har rigtig høj styrke (mere end du har), og at de derfor er ret trælse at se med. Du ved, sådan noget med at skulle kigge ud lige i midten for at kunne fokusere ordentlig. Og så bliver de bare lidt tunge og trælse, når der skal så tykke glas i. Så ja, jeg sværger til kontaktlinser – selvom jeg en gang imellem (meget sjældent) tager en søndag med brillerne. Men nu er jeg også så heldig, at mine øjne ikke ser ud til at lide under kontaktlinsebrugen. Endnu i hvert fald…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Forresten, så synes jeg også, det er pænt med briller. Jeg synes bare også, at det med min styrke kommer til at se lidt sjovt ud…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Uf! Mere end mig, så kan jeg godt forstå, du går med linser 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er selv en brille pige og har været det i snart 9 år.
  de sidste 3-4 år har jeg kun gået med linser da jeg netop også synes man nemt blev stemplet som nørd. nu er jeg dog blevet tvunget til at bruge mine briller, da mine øjne ikke længere kan tåle at jeg bruger linser.
  men jeg har faktisk slet ikke så meget imod det da det jo er blevet lidt mere trendy at gå med briller, og fordi jeg ofte får at vide når jeg bruger dem at de passe til mig 😀
  det hjælper også lidt at være gået fra diskrete briller, og over til nogle som lidt mere er som et tilbehør til ens tøj (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det har du helt ret i! Ville ønske, at briller ikke var så dyre, så jeg kunne købe en hel masse og have noget at skifte mellem 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med briller hver dag, men har besluttet mig for at få kontaktlinser – Kun fordi jeg vil have muligheden for at kunne gå med solbriller til sommer 🙂
  Jeg har ikke noget problem med at gå med dem, men kan blive ærgelig, hvis jeg i et svagt øjeblik glemmer at jeg går med briller (fik dem sidste september) og har lagt en fed makeup, som brillerne så skygger for… Synes lidt det er noget fis, at det kan være usmart at gå med briller til daglig. Kan ikke se problemet (hah!)! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, briller og makeup er ikke altid den bedste kombi!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg går meget mere med linser forår og sommer, da jeg så kan have solbriller på! og også de dage hvor jeg er til træning.
  men ellers er jeg virkelig glad for “brilledage” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg er også gået hen og blevet glad for mine brilledage!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Altså, jeg kan slet ikke holde ud at have kontaktlinser i, så hver dag er brilledag hos mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Sådan havde jeg det også i starten… Synes nu, at man vænner sig til linser ret hurtigt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Går med briller hver eneste dag. Har tidligere brugt linser, men nu føler jeg mig helt nøgen uden briller. Er helt enig i, at det kan tilføre noget personlighed til ens look, hvilket også er en af grundene til, at jeg ikke bruger linser mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ved mig står den på briller hver dag – jeg elsker mine briller! Synes de tilfører lige det ekstra – men hvor ville jeg ønske at brilleglas ikke var så dyre, så man kunne tillade sig at have flere par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg arbejder som maler, så derfor er jeg tvunget til at gå med linser til hverdag. Men når jeg kommer hjem, bliver de taget ud og brillerne ryger på. I weekenden går jeg også med briller, medmindre jeg skal være fin, for så synes jeg ikke at de passer. Hvorfor føler man sig mindre fin, når man har briller på?
  Jeg burde tage brille-dage, men det er bare ikke realistisk med mit job. Men øjnene ville have SÅ godt af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg synes nu sagtens, man kan se fin ud med briller på! Go for it!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en rigtig fin blog du har 🙂

  Jeg bruger linser til hverdag og briller i weekenden, hvis jeg ikke skal noget. Men kan nemlig også godt lide tanken om at mine øjne får slappet af og får luft engang imellem. Mine briller er gamle og grimme og styrken er ikke up to date, men det er bare SÅ dyrt :/
  Kunne rigtig godt tænke mig et par fede designerbriller og bruge dem noget mere. Synes også det kan være super flot med briller. Men det er mange penge ud af vinduet, når man stiger i styrke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, ærgerligt at briller skal være så dyre 🙁 Min styrke stiger også stadig, så gider ikke smide penge efter det!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også deltids abonnement på linserne. Jeg blander lidt efter hvor træt jeg er om morgenen. Og i sommerperioden (de dage med sol) går jeg mest med linser, da jeg ikke har solbriller med styrke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det lyder meget som mine linse/brille-vaner 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at brille bare er et ekstra accessory, og ser det på ingen måde som en dårlig ting. Tvært i mod, ser folk med briller automatisk lidt mere kloge ud, og det kan også være meget sexet :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selv bærer jeg linser hver dag. Jeg går med mine briller når jeg er syg eller har en “ulækker”-dag. Grunden til det er nok netop, at man altid bliver stemplet når man går med sine briller, som du selv er inde på. Så derfor var det faktisk rigtig dejligt at læse dit indlæg i dag. For mine briller er jo egentlig super seje… Måske skulle jeg tage dem på en af dagene! 😀 For du har ret, man bør virkelig skåne sine øjne med en eller to brilledage i ugen. Dejligt indlæg i hvert fald, jeg takker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det var så lidt 🙂 Er glad for, at indlægget inspirerede 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Jeg går med briller hver dag, fordi jeg ikke har råd til kontaktlinser. Jeg har lige bestilt en pakke kontaktlinser, bare til at have liggende i tilfælde af, at jeg skal noget hvor briller ikke er praktiske.. Men egentlig er jeg rigtig glad for at bruge mine briller til hverdag, det er ikke så kedeligt som kontaktlinser, hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Jeg elsker briller og jeg er selv en brille-pige! Jeg går med briller hver dag, medmindre jeg skal gå med solbriller – så kan jeg sagtens bruge kontaktlinser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg er også mere og mere gået hen og blevet en brillepige 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går næsten altid med linser, men de dage hvor jeg bare er hjemme har jeg briller på 🙂 Jeg burde faktisk gå med briller lidt oftere, jeg får nemlig altid komplementer når jeg har dem på, jeg synes bare at det kan virke lidt grænse overskridende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Go for it! Du får jo komplimenter for det 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går med linser hver dag – føler mig ikke tilpas med briller, selvom jeg egentlig ser okay ud med dem (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Prøv at hoppe i brillerne noget oftere 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Rasmussen

  Fik briller for 3 måneder siden efter at have haft linser i mange, mange år. Har selv -10 og -8.5. Briller er HUNDE-dyre, når man som jeg skal have glidende overgang, letvægtsglas m.m. Ville ønske de var billigere, så man kunne have flere. Jeg har dog haft STORE problemer med at få dem til at sidde godt – så jeg er meget imponeret over, at du bestiller på en hjemmeside – det turde jeg simpelthen ikke. Men hvorfor kan man ikke se, at du bruger -10? Dine øjne ser slet ikke små ud? Noget, jeg – desværre – er blevet “mobbet” med, efter jeg fik briller…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris! I'm a comin'!