Dagens outfit: I Monki

Banankjolen

PhotobucketDa jeg var i H&M for at hapse bananbikini, prøvede jeg også en matchende strandkjole. Den var ret så fin – men der er vel også grænser for, hvor mange bananer jeg har behov for i mit liv?! 🙂 Med en underkjole under (den er nemlig transparent) og mit gule lakbælte i taljen kunne den også sagtens bruges som hverdagskjole…

Måske jeg lige skulle genoverveje banankvoten i min garderobe?

8 kommentarer

 • Jeg synes sagtens du kan have mere banan i skabet ;)) skøn sætning, hehe! Farverne klæder dig rigtig meget! Men jeg ville nok ikke kombinere banan med mere banan 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, banan på banan er nok ikke så godt 🙂 Det er jo bananas 😀
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna T

  Kommer der ikke 5 favoritter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jo, den kommer på søndag 🙂 Har haft lidt for travlt til at filme den, så den er desværre en smule forsinket…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bananer er godt. Flot kjole! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stadig helt vild efter at få fat i et styks banan bikini til mio eftersom at jeg ikke syntes at det så ud som om at den kunne bindes til halterneck da jeg stod i butikken, men det har jeg så nu fået af vide at det kan den godt ;D
  Jeg syntes at printet på kjolen er rigtig flot (ligesom på bikinien ;D) men jeg må indrømme at jeg syntes at den ser lidt poset ud på billedet til venstre men jeg tror at når du smider et bælte i taljen bliver den super fed!

  ps. det her er så random, men når man står i et prøverum og prøver tøj, hvid man så tager et billede af det man prøver, men “kun” har et spejlrefleks kamera som jo siger en (i mine øjne) ret høj klik lyd som muligvis godt kunne være lidt opsigtsvækkende når man står i et prøverum, men må man egentlig godt tage billeder af tøjet i prøverum?
  For hvis ikke man må så dropper jeg altså at prøve at tage billeder af tøjet derinde, når man alligevel bliver busted af sit kamera ;D haha (jeg har ikke prøvet endnu, men jeg tog billeder af det tøj min veninde prøvede i bla. H&M før da jeg havde et digital kamera, som jeg stadig har men kvaliteten er ikke speciel god XS)

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.ocm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Har aldrig tænkt over det med kameralyde i et prøverum…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I Monki