Dagens outfit: Lidt prikket skjorte

Dagens outfit: Sort/hvid

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Sort cardigan fra Uniqlo, skjorte fra COS, bukser fra Zara, bælte og taske fra H&M, solbriller fra LanvinxH&M og sko fra Nine West.

Tager lige en pause fra farverne og hopper i sort/hvid – det skal der også være plads til engang i mellem 😉 I dag har jeg været inde og lure butikker med min søster, men der var ikke noget, der fristede. Mystisk! Min søster og jeg snakker om at tage en tur til London snart, så skal der i hvert fald shoppes igennem 😉

Som I kan se på billederne, så er jeg et stort smil i dag. Jeg er nemlig glad, glad, glad! Hr. kæreste stopper på sin praktikplads i næste uge, og i går kom han hjem og fortalte, at han havde fået en Ipad2 af sit praktiksted som tak for det store stykke arbejde, han har udført for dem. Og som om det ikke var nok, så ville de gerne have ham til at blive og arbejde på nogle projekter, de er i gang med. Spændende, men desværre hemmelige projekter… Men jeg skal nok vise dem, når de er blevet realiseret, for det er lige noget for os 😉 Hr. kæreste har også været med til at lave et projekt i Kina, som han muligvis får lov til at flyve ud for at se… Ipad2, job og rejse til Kina! Jeg er pavestolt – men også en smule misundelig på hr. kæreste 😀

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Lidt prikket skjorte