Dagens outfit: I kjole med krave

Farvet suit + stribet trøje

PhotobucketAshley Olsen ser så cool ud i kombien farvet jakkesæt og stribet trøje! Top af med skrabet hår, solbriller og funky sko eller fine sandaler er det den perfekte blanding af business meets casual. Helt klart noget, der potentielt skal gøres efter – hvis jeg kan finde det helt rigtige jakkesæt…

(billeder fra thefashionspot.com)

6 kommentarer

 • Jeg er helt vild med idéen, jeg synes dog det ville være så meget pænere hvis hun havde valgt noget der var lidt mere fitted, eller måske bare en kortere jakke. Hun er jo ikke så stor, så jeg synes hun drukner lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg kan egentlig godt lide det løse look 🙂 Det er jo sådan lidt boyfriend blazer-ish.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ikke den store fan af boyfriend-blazers, og det er nok også medvirkende årsag til at jeg synes looket er lidt for løst 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ah, det skal der jo også være plads til 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Det ser rigtig godt ud!
  Har du set nogle pæne sæt nogle steder? Eller hvor kunne du forestille dig, at de var til at finde? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg mener, Bruuns Bazar ligger inde med fine jakkesæt denne sæson 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I kjole med krave