Seeing double

Gwen Stefani med pink pout

PhotobucketGwen Stefanis signatur-look er normalt røde læber, men på den røde løber i Cannes skiftede hun kulør og fremviste pæne pink læber. Pretty, pretty! Hun kombinerede læberne med dramatiske smokey eyes tilsat masser af sølvglitter, der glimtede om kap med pailletterne på hendes buksedragt fra Stella McCartney. Og så er jeg helt vild med hendes frisure: Store, bløde krøller med pandehåret snoet op i en snegl.

Det er helt klart et look, som jeg kunne tænke mig at gøre efter ved en passende lejlighed… Spørgsmålet er bare lige, hvordan min glatte, asiatiske manke får lige så meget krøl som Gwens. Nogle gode tips?

(billeder fra thefashionspot.com)

12 kommentarer

 • En god styling spray, der giver lidt struktur og hold i fugtigt hår. Føntør, til det er HELT tørt, og så er det med at komme igang med et gammeldags krøllejern, der bliver godt varmt! Så kommer det helt af sig selv. Spænd krøllerne godt op, hæft dem med en lille klemme, til de er kølet af, og når du er færdig og håret er helt kølet af, tager du alle klemmerne ud. Derefter “friserer” du det med fingrene, til du har den ønskede facon og hæfter med klemmer og til sidst lak ovenpå. 🙂 God fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak, for udførlig og god vejledning 🙂 Må på jagt efter et krøllejern – kan du anbefale et godt et?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen 🙂 Hmm… Der er mange gode og rigtig mange dårlige. Tror at det med “du får hvad du betaler for” gælder meget godt her. Det skal gerne kunne blive 200 – 220 grader varmt, så burde det gå godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ok. Må undersøge markedet nærmere.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Jeg har et fra OBH Nordica, som jeg er rigtigt glad for – købt i Punkt 1 for et par år siden til 2-300 kr. Man kan selv variere temperaturen (100-180 grader) og det er nemt at bruge, synes jeg 🙂 Og jeg har totalt fladt og glat hår, som normalt ikke kan holde nogen form for frisure…
   Men du skal have et godt krøllejern – min veninde (som også har meget glat hår) købte et andet (tror jeg) fra OBH Nordica, og det krøllede ikke det mindste. Så det kan være lidt hit and miss 🙂
   – Sarah.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak for tippet! Dem fra OBH Nordica lyder til at være lidt hit og miss…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ingen anelse! Ville bare sige, at det er så FEDT at hun kan bære BÅDE smokey eyes OG pink læber på samme tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, der er bare nogle (heldige), der kan bære det!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ved nøjagtig vhad du mener, jeg er selv halv thailænder og mit hår har så svært ved at holde på krøller og bølger, men men men, nede i thailand bruger de nogen specielle curlere til deres hår og de bliver bare ekstrem flotte og holder ekstra godt, de bruger sådan nogen ”elastik curlere” og du kan købe dem her; http://www.frisoerbutikken.dk/product_info.php?cPath=558_310&products_id=1961 og så skal du selfølgelig ha elastikken som holder det hele sammen som du kan købe her; http://www.frisoerbutikken.dk/product_info.php?cPath=558_310&products_id=1873 der ud over skal du også bruge noget der hedder spidsparpir som du kan købe her; http://www.frisoerbutikken.dk/product_info.php?cPath=558_310&products_id=1870 da det også skal bruges før du kan lave krøllerne helt perfekte. de er lidt svære at bruge til at starte med men når du lære det og er kommet ind i det, bliver mine krøller i hvert fald ligesom gwens billeder ovenover.
  håber det hjalp dig 🙂

  xo
  http://tinemarli.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak for tippet! Sådan nogle havde min mor også, da jeg var lille!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ps. fed blog !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seeing double