Dagens outfit: Matchende tee og læber

Milepælssmykker

PhotobucketElverring i oxideret sølv med krystal fra Etsy til ca. 900 kr., rød læbering i sterlingsølv og emalje fra Thomas Sabo til 1.049 kr. og øreringe i sort sterlingsølv med zirkonier fra Julie Sandlau til 1.400 kr.

Jeg skal på smykkeshopping, for jeg vil gerne have sådan en nu-har-du-fået-nyt-job-og-begynder-et-nyt-kapitel-i-dit-liv-agtig belønning. Det må man godt, ik’? 😉 Smykker er nemlig en god måde at markere milepælene i ens liv: Dåb, konfirmation, student, dimission, kandidat, ægteskab etc.

Spørgsmålet er så bare, hvilket smykke jeg skal vælge? Jeg har snævret det ind til disse tre ting. Alle tre er meget “mig”, og jeg har sukket efter dem alle i lang tid! Elverringen har jeg før savlet over, sådan en kunne sno sig flot om min finger! Et andet – lidt mere farverigt bud – på en ring, er kysringen. Jeg har jo en svaghed for røde læberinge – inspireret af Lisa Eldridge – og en læser tippede mig om Thomas Sabo’s version, som er billigere end Solange Azagury-Partridge’s version til 11.000 kr. Sidste bud er disse smukke øreringe fra Julie Sandlau, som jeg tidligere har skrevet om.

Uh, det er en svær beslutning! Mens jeg overvejer frem og tilbage, kan I jo passende fortælle om jeres milepælssmykker, hvis I ligger inde med sådan nogle?

(billeder fra de respektive webshops)

30 kommentarer

 • Laura

  Okay, elverringen er FANTASTISK! Hvis jeg skulle vælge mellem de tre, ville det klart blive den ring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den er nemlig SÅ fin – og er helt klart i førerposition 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Rigtig god idé, men ja et svært dilemma du har givet dig selv, så fine alle tre 🙂 – I anledningen af at jeg fik mit første “voksen”job efter jeg blev færdig med at studere, gav mine forældre mig disse øreringe http://www.georgjensen.com/dk/smykker/oreringe/infinity-orespyd-i-sterling-solv-lang som jeg synes er fantastiske, og fulde af minder og betydning for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   De er fine – og sødt gjort af dine forældre 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CharlotteLykke

  Ih hvor er den fin, den elverring 🙂
  Jeg har et vedhæng til en halskæde i sølv med røde rubiner i. Jeg fik det af min mormor og morfar da jeg blev døbt.
  Jeg er så glad for det smykke, fordi jeg altid tænker på mine bedsteforældre når jeg har det. Også føler jeg at det bringer mig god karma 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det lyder som et fint smykke – især historien bag!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig en ring, hvor der står noget, som var det skrevet med bånd. Jeg har set en “yes”-, “love”- og “fantasy”-ring og jeg synes de er så fine… men også lidt dyre :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Lyder fint 🙂 Synes nu godt, det kan betale sig at give lidt ekstra for smykker, for man går jo ofte med dem 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S.

  Fine ting!! Jeg fik en alliancering af min mormor til min konfirmation og fik derefter sten sat i, som min mormor gav mig, da jeg blev 18år og igen da jeg blev student. Den ring betyder utroligt meget for mig, da den minder mig om min mormor og om de mærkedage, brillianterne deri står for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det lyder som en fantastisk ring, du har dig! Det vil jeg også gøre, når jeg en dag er nogens mormor 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg synes helt klart at du skal købe elverringen, den er meget smuk og anderledes.
  Det er fantastisk at have smykker med en historie bag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Nemlig, smykker med en historie bag er helt unikke 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Åh, ligger kun inde med et såkaldt milepælssmykke – min fars vielsesring fra da mine forældre blev gift. Det er også mit kæreste eje! Fik den i konfirmationsgave et par år tilbage, da min far døde få måneder inden min konfirmation. Så det er både et minde om en fantastisk konfirmation og den fantastiske kærlighed mellem mine forældre :-).
  Men synes klart du skal vælge den første ring! Den er super lækker og kan bruges til næsten alt. Ellers kan du også kigge inde på byfrank.dk – der er masser af finurlige smykker til en fordelagtig pris :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det lyder som en smuk ring – både historien bag og det, den symboliserer 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kam

  Hvis det var mig ville jeg helt sikkert vælge elverringen 🙂 Jeg synes den er super nice!
  Jeg har et milepælsmykke fra min konfirmation 🙂 Det er en Georg Jensen margurit-halskæde, som jeg fik fra dem jeg svømmer sammen med som betyder virkelig meget for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Marguerit-serien fra Georg Jensen er også en klassiker!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  jeg synes klart at kysse ringen er sjovest 🙂 men jeg synes dog at prisen er anelse dyr når det godt kan ligne en ring man har købt i H&M eller Tiger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, er også nervøs for, om jeg bliver træt at kysringen i længden!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • thea

  Et af mine mest betydningsfulde milepæls-smykker er en ring, jeg fik af min onkel til min barnedåb. En 24 karats guldring med en ægte perle, som min faster (altså min onkels kone) fik, da hun blev færdig som læge. Min faster døde længe før jeg blev født, og de fik selv 3 drenge, så min onkel valgte at give ringen til mig. Den ring betyder så meget for mig, fordi jeg aldrig har mødt min faster – men så er det stadig som om, hun er en del af mig. Den blev endnu mere betydningsfuld, da min onkel også gik bort for et par år siden, for nu minder den mig rigtig meget om dem begge to.. :’)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Sikke en fin historie, der ligger bag dit smykke 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer for elver ringen men kun fordi at jeg er så håbløst forelsket i den selv. Det må være mit milepælssmykke
  Jeg har de 900 kr. bare ikke til at at smide efter en ring 🙁 Desværre
  Men nu tager jeg på shoppetur med min søster på fredag til København og så må vi se om der kan findes noget der kan få mine tanke lidt væk fra denne smukke elver ring 😉 suk!

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg hælder også mere og mere til elverringen 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Som Maria skrev forleden, er et nyt smykkekøb en fantastisk måde at markere en milepæl i sit liv. Af selvsamme årsager har jeg længe luret efter et, der kunne markere starten på alt det nye, der kommer med vores lille pige til september. Selvom jeg har dånet over forskellige ting, var jeg ikke et sekund i tvivl, da jeg fandt denne finske ring fra 70erne hos den lokale antikhandler. Rå, feminin, og unik. Simpelthen perfekt. Både for sig selv, men særligt sammen med min vielsesring. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lige set din blog og hvor er den fin.. Elsker smykker, så dette indlæg måtte jeg lige kommentere på 😉 Har to milepælesmykker. Et tyndt enkelt guld armbånd, der er lavet af min farfars vielsesring (han døde få måneder inden) det fik jeg af min farmor, da jeg blev student. Har det på hverdag. Det andet er Ole Lynggaards sweet drops armbånd med to sølv dråber på jeg fik af mine forældre. Fik armbåndet og en dråbe da jeg blev 18 og en anden dråbe til min sidste studentereksamen. De to ting er næsten altid på mit håndled. 🙂
  Synes du skulle vælge elverringen 😉

  Tag også gerne et kig på en veninde og min blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg køber mine smykker er her http://somo-art.dk/smykker-46/ utrolig billige og smarte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Som Maria skrev forleden, er et nyt smykkekøb en fantastisk måde at markere en milepæl i sit liv. Af selvsamme årsager har jeg længe luret efter et, der kunne markere starten på alt det nye, der kommer med vores lille pige til september. Selvom jeg har dånet over forskellige ting, var jeg ikke et sekund i tvivl, da jeg fandt denne finske ring fra 70erne hos den lokale antikhandler. Rå, feminin, og unik. Simpelthen perfekt. Både for sig selv, men særligt sammen med min vielsesring. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine HM

  FANDT DET! haha.. så se bort fra tidligere kommentar d:
  Men øv, der er intet link på ringen, kan du husker hvad sælger hed? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Matchende tee og læber