Fabelagtig flamingo-bikini

MLBB

PhotobucketVed I, hvad det står for? Det står for “my lips but better” og er et udtryk for DEN læbestift – vi snakker the one her! – der ligger meget tæt på din naturlige læbefarve, men som alligevel tilfører lidt somethin’, somethin’. Giver det overhovedet mening ? 🙂

Min MLBB er “Good-to-go” en Silky-Finish Lipstick fra Benefit – det er den læbestift, som Bella har på i den første Twilight-film (nørdet much ;)) – jeg har før blogget om den HER. Hvis jeg er i humør til lidt mere shine, så kommer jeg et lag lipgloss over, hertil bruger jeg Rimmel’s Vinyl Gloss i “Snog”. Al skriften på tuben er slidt af, fordi den har ligget og flydt i min taske 🙂

Det kan godt være, at pangfarvet denne sæson er på alles læber – både bogstaveligt og i overført betydning – men en MLBB vil være din tro følgesvend for evigt…

Har du en MLBB?

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fabelagtig flamingo-bikini