Ba da bing - ba da buksedragt

Pink og mint

PhotobucketPink og mint sammen – holder det?! Ja! I hvert fald på Diane Kruger… Så yndig hun er i de fine pastelfarver – og så er sammensætningen af blonder og ruskind da heller ikke helt ved siden af 😉

Kunne I finde på at kombinere mint og pink?

(billeder fra thefashionspot.com)

18 kommentarer

 • Jeg elsker kjolen! 😀
  Jeg havde en halv-transparent nude skjorte på i dag, med mint farvede bukser, og jeg syntes at det var en fin kombi, selvom at blusen så en smule lyserød ud sammen med bukserne, men fint det var det hvis du spørger mig ^^

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Ja! Så sent som i dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Helt bestemt! Gjorde det så sent som i går 🙂 – mint neglelak og lyserød jumpsuit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert! Jeg synes det er en super fin kombi, både som her, hvor farverne er forholdsvist sarte, men også som pangfarver (så ville det dog nok blive i detaljer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   God pointe! Er ikke til pasteller, men Diane har inspireret mig!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil flot sammensætning – både pink + mint og blonder + ruskind!

  Jeg vil gerne lige rose dig for at være så god til at besvare kommentarer – også selvom det ikke er spørgsmål. Det synes jeg er vildt dejligt som læser (og kommentar-giver (eller hvad det hedder)) 😀

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   1000 tak! Det var sødt sagt. Synes det er så hyggeligt med dialog i kommentar-sporet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker farven på skoene OG at hælen er tyk, hvilket formentlig gør dem mere behagelige at gå med

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diane Kruger er jo smoking hot!

  Mht. farvesammensætningen ville jeg aldrig gå med det, fordi jeg aldrig går i pink (rødhåret + Edward Cullen-bleg hud + pink = MEGET dårlig sammensætning). Mint, derimod, kunne man nok godt se mig i på et tidspunkt, i hvert fald i mindre doser, som f.eks. på sko som den søde Diane (hendes sko er fantastiske!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kære Maria.
  Vil du gøre mig den tjeneste, at fjerne min gamle kommentar på dette indlæg eller evt. bare fjerne mit mellem og efternavn?
  På forhånd mange tak.
  Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ba da bing - ba da buksedragt