Boucle up!

Two tone lips

PhotobucketLæbestift i lysende pink og orange er jo the shizzle denne sæson – og hvis man har modet til det – hvorfor så ikke prøve ovenstående variation af læbestift-looket? Jeg tror ikke helt, jeg tør! Men på catwalken ser det da meget pænt ud…

(billeder fra elle.com)

14 kommentarer

 • Malene

  Måske det faktisk var noget jeg skulle kaste mig ud i. Min underlæbe er noget større end overlæben, så hvis man vælger de rigtige nuancer, kunne det måske faktisk være smart. Og så samme shine. Meeeen. Ved ikke om jeg får det gjort i virkeligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg tror, at hvis du vælger de rette nuancer, så vil det se ret fedt ud 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Tror heller ikke jeg tør springe ud i det, så er jeg mere til to forskellig farver neglelak på tæer og hænder – det kan være flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg har grøn på fingrene og orange på tæerne 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg er lidt splittet. Den hvor orange er øverst synes jeg ikke rigtigt om, men jo, de to andre… de fungerer jo nærmest! Hah, men jeg tror nu heller ikke jeg ville være modig nok til at kaste mig ud i det i virkeligheden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, måske det mest er et look til catwalken 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det billede i midten ser faktisk super godt ud 🙂 Havde ikke troet at det kunne matche så godt sammen med to forskellige slags farver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thea

  Hej Maria. 😀
  Det var så synd for dig, at kjolen fra Monki ikke passede dig, når du nu så gerne ville have fingre i den. Så da jeg lurede på Gina Tricot’s webshop her til aften og så denne kjole ( http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/ccollection-p1.html#product_128036 ) tænkte jeg med det samme på dig. Jeg ved godt, at den ikke er helt ligesom den anden, men måske kunne det godt være et alternativ? 😀 Ville ihvertfald lige dele den.
  Fortsat god weekend!
  – Thea.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hvor er du sød! Jeg har godt set den, men den er bare ikke helt det samme!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naaaah. Der er jeg altså en kedelig Pudderdåse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes nu det ser SÅ fint og spøjst ud, men øver mig også stadig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, det er et look, der kræver gevaldigt tilløb!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boucle up!