Farvet suit + stribet trøje

Whoopie og Flittiglise

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

I dag havde jeg sidste dag på arbejde… En virkelig mærkelig fornemmelse! For på den ene side glæder jeg mig til at begynde på et nyt job, og på den anden side er jeg virkelig ked af at skulle stoppe, fordi jeg har nogle fantastiske kolleger og spændende arbejdsopgaver.

Jeg bød på afskedskage i form af whoopie pies med kakao og hindbærfrosting. En virkelig lækker kage, som lidt ligner en macaron, men som har smag og konsistens lidt hen af en cupcake! Win-win 🙂 Opskriften har jeg fra ALT for damerne.

Som afskedsgave fik jeg en fin blomst. En flittiglise, for det synes mine kolleger passede godt til mig – både navnet og farven 😉 Jeg fik også en anden gave, som jeg viser ved en anden lejlighed. Jeg skal nemlig svare på en masse spørgsmål først og derefter vente på, at den kommer med posten. Er spændt på, hvad det ender med at blive til 🙂

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvet suit + stribet trøje