Luksus vs. budget: Nude, transperent kjole med plisseringer

Au revoir, Bourjois

PhotobucketJeg skulle slå halvanden time ihjel ved Kgs. Nytorv, og så er Magasin jo det oplagte – og farlige! – sted at få tiden til at gå! Midt inde i makeup-afdelingen var der en hord af kvinder, der stod og rodede i kasser. Normalt prøver jeg at undgå sådanne scenarier, men jeg blev jo også nysgerrig – jeg vil jo nødig gå glip af et godt tilbud!

Det viste sig, at Bourjois var på tilbud. Og sikke et kup! Fire produkter for 100 kr. Og det var hele sortimentet, der var up for grabs. Jeg spurgte en af de fortravlede piger, der pakkede varer ud, hvorfor de solgte ud, og det var fordi, at Bourjois desværre ikke bliver solgt i Danmark længere. Faktisk udgik det for fire måneder siden, men de har ventet med at sælge restlageret, til det var udsalgstid.

Jeg hapsede disse fire produkter. To foundations: Bio Detox og Healthy Mix – sidstnævnte er vist Jeanetts favoritfoundation. En blush, for Bourjois’ har en god konsistens og fine farver. Den fjerde og sidste ting blev en brun eyeliner, fordi jeg lige står og mangler én.

Nu håber jeg, at jeg ikke bliver for hooked på produkterne, for fremover skal vi til udlandet, hvis vi vil have fingre i Bourjois!

22 kommentarer

 • Malene

  Tak for tip. Jeg må vist forbi i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ejjj!! Nu fortryder jeg så meget at jeg ikke snuppede en foundation (eller fire) Ved du om der er parabener og alt muligt skidt i deres produkter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Så vidt jeg kan se, er der ikke parabener i.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh! Jeg elsker bare deres blush 🙂
  – men hvis du bliver hokked på dem, så kan de købes på asos.com 😉

  / suburbanfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh jeg skal vist i magasin 🙂

  http://lundshopaholic.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt! Jeg er ret glad for Bourjois, og det er surt at mærket udgår i DK. Lisa Eldridge bruger også jævnligt deres produkter i hendes videoer, så de må jo være ekstra gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det gør hun nemlig, ja. Hun virker også glad for Healthy Mix.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Healthy Mix er super! Jeg bestiller fra asos.com, de har for det meste tingene. Elsker i øvrigt deres øjenskygger, de minder meget om Chanels. HQhair plejede også at have Bourjois.

  I øvrigt er jeg VIRKELIG træt af at høre folk bitche om parabener. Man udvinder dem fra gulerødder og jordbær (som man jo ikke lader være med at spise fordi der er parabener i…duh), og methyl- og ethylparaben for 100% sikre og er ikke mistænkt for noget som helst. OK surt opstød hermed afsluttet 😛

  -en fortørnet medicinstuderende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg er heller ikke selv udpræget parabeneforskrækket – dertil elsker jeg makeup for meget 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna J

  Hvor er du heldig:D
  Hehe, som den lemming jeg er, vil jeg bare lige høre om healthy mix er så god som det siges?
  Er det rigtigt at den nærmest er usynlig på huden(som Lisa Elridge og hendes 10x spejl siger)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg har ikke sådan et spejl… Men det er en rigtig god foundation!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Tak for tippet! Ved du om tilbuddet gælder i alle Magasins? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig prøvet mærket – men det kunne være man skulle et smut forbi og prøve det før det er for sent! – og så til de priser 😉

  /Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er så trist at de har droppet Danmark 🙂 Elsker deres foundation og deres blush!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig ærgeligt at det udgår, da jeg egentlig er blevet glad for min foundation jeg også købte på udsalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er ærgerligt, ja! Men heldigvis kan vi jo ty til nettet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Nude, transperent kjole med plisseringer