Luksus vs. budget: Glitterstøvler

Blog party!

PhotobucketI morgen er der blogger-fest, og I er inviteret (hvis I er over 18, vel at mærke)! Kom glad og festklar, det kunne være hyggeligt at hilse på jer 🙂

Jeg tager direkte fra job og hen på The Jane, så jeg regner med at smide denne pailletjakke, som jeg netop har købt, et par hæle og noget ekstra dullegrej i tasken, så jeg kan gøres festklar på ingen tid. Jeg tager også hårspray (den fra Aussie – selvfølgelig!) med i håb om at kunne gentage min fine frisure fra forleden!

Ses vi?

4 kommentarer

 • Sabine

  Det er en super flot jakke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Hej Maria. Dette spoergsmaal er ikke relevant for indlaeggget, men jeg husker at du var glad for de franske apoteker, ikke? Hvis ja, saa har jeg nemlig lidt spoergsmaal. Kunne man faa alle Avene produkterne der, hvad var prisen paa dem saadan ca og ved du hvor meget man kunne spare ca. paa at koebe det der fremfor paa et apotek herhjemme? Kender du til sider som forhandler dem til en lidt billigere pris? Har laest gode ting om produkterne og overvejer staerkt at proeve dem, da min hud er begyndt at blive meget toer og foelsom og uren lige pludselig :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej,
   Om de har alle Avene-produkter, kommer jo an på, hvilket apotek du besøger, så det vil jeg ikke kunne svare på… Men det ville overraske mig, hvis ikke et større apotek lå inde med alle Avenes produkter! Jeg ved ikke, hvor meget du kan spare, men lidt plejer der at være 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Glitterstøvler