Søndagssang: Rosa Lux feat Alberte og Josefine Winding - Min Klub Først

Boucle up pt. II

Photobucket1. Fra Oscar de La Renta hos Browns, 2. Fra Proenza Schouler hos Mrs H, 3. Fra Day Birger et Mikkelsen hos ByOutlet, 4. Fra ASOS Premium hos ASOS, 5. Fra Vila hos SmartGirl, 6. Fra Dolce & Gabbana hos MyTheresa, 7. Fra By Malene Birger, 8. Fra Isabel Marant hos NAP, 9. Fra Jaeger, 10. Fra Soaked In Luxury hos SmartGirl, 11. Fra Giambattista Valli hos MyTheresa, 12. Fra Edith & Ella, 13. Fra Vask hos SmartGirl, 14. Fra Topshop, 15. Fra Esprit hos Ellos og 16. Fra Heartmade hos myfashionfavourites.

Jeg går stadig og drømmer om en bouclé-jakke – især om den fra MSGM – jeg håber, at efterårssæsonen byder på nogle fine bud 🙂

(billeder fra de respektive wbshops)

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Rosa Lux feat Alberte og Josefine Winding - Min Klub Først