Getaway

Fyraften på en sommerdag

PhotobucketPhotobucketDenne sommer står for mit vedkommende i arbejdets tegn. Der er travlt på det nye job, og hr. kæreste har om end endnu mere at se til med sine arbejdsprojekter, så vi venter med at tage på ferie, til der er faldet lidt mere ro på arbejdsfronten. Men det er ok, for vi brænder meget for det, vi laver 🙂

Derfor prøver jeg at klemme maksimal forkælelse og afslapning ind, når jeg har fri. Efter at have siddet i kontorlandskabets behageligt tempererede klima, drønede jeg hjem til Christianshavn og satte mig ved kanalen og nød eftermiddagssolen med en Iceblend, en cookie og en stak blade.

Og så sad jeg og var glad for min nye læbestift, som lå i min postkasse i dag. Det er en fin gave fra La Roche-Posay. Mit navn er indgraveret i den – hvor cool er det lige?! Og så er farven så fin: En MLBB-farve med et touch pink. Perfekt til sommer 🙂

6 kommentarer

 • Det må være dejligt at have sådan et fedt job 🙂 Søger selv et job med god run på, det er bare sjovere med et job som kræver noget af en, frem for at sidde stille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er skønt 🙂 Så længe jeg har travlt på den gode måde, så er jeg en happy camper! Ellers er jeg efterhånden blevet ret god til at sige fra, så jeg ikke bliver stresset på den dårlige måde 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 😀
  Vi vil se den på!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt at se, at du læser ALT for dullerne, Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jamen, selvfølgelig gør jeg det 🙂 Jeg er gammel praktikant hos AFD 😉 Og så får jeg bladet gratis via arbejde 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getaway