Luksus vs. budget: Panterprint

Hvad er der i min make-up-pung + rutine

makeuppungKlik på billedet for at se en video om indholdet i min make-up-pung + jeg lægger make-up 🙂

Som lovet kommer der her et indlæg om indholdet af min make-up-pung – endda med video 🙂 Jeg skifter ret tit rutine, så indholdet er ret anderledes fra dette indlæg i februar, hvor jeg også fortæller om min hverdagsmake-up.

Jeg ved godt, at kvaliteten på videoen ikke er i top – men jeg håber, I kan få en fornemmelse for det hele 🙂 Det eneste produkt, som jeg ikke nævner i videoen, men som I kan se på billedet, er den lyserøde flaske. Det er såmænd bare MAC’s brush cleanser, som jeg bruger til at rense pensler med – det er vigtigt at holde dem rene og fine!

Hvis I har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er I velkomne til at skrive en kommentar til dette indlæg!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Panterprint