Udsalg hos Matches

Pics

PhotobucketPhotobucket

Billederne er af taget af mig med et Nikon D80 m. 50mm, F1.8D-objektiv.

I dag skulle jeg have taget billeder i forbindelse med mit nye job, så min kollega og jeg tog på udflugt til et fotografstudie, der var indrettet i bedste New Yorker-loftstil. Her kom vi under kærlig behandling af en make-up artist – bare man havde sådan én ved hånden hver dag 😉

De rigtige billeder kan jeg af gode grunde ikke vise jer, men jeg tog lige et par billeder med trofaste hr. selvudløser, da jeg kom hjem 🙂 Har prøvet det der med at tage billeder og få lagt make-up et par gange efterhånden: Nogle gange ligner man slet ikke sig selv pga. al sminken, mens man andre gange godt kan genkende sig selv – bare lidt mere glam end til hverdag. Og denne gang faldt helt sikkert i sidste kategori 🙂

Jeg fik touperet mit hår en smule, tilsat masser af hårspray – det look vil jeg helt sikkert afprøve noget oftere! Sluttede dagen af med at gå fra portrætfoto til pensionsmøde, hvor jeg skulle tage stilling til kedelige ting som: Hvem skal have udbetalt hvor meget, hvis jeg pludselig får uhelbredelig kræft? Hvor høj en levestandard vil jeg have, når jeg går på pension? Og hvor stor en andel af mine indbetalinger skal investeres i henholdsvis aktier og obligationer? Det kalder man vist at gå fra den ene ekstrem til den anden 😉

Meget apropos masser af hårspray: Så husk at deltage i Aussie-konkurrencen HER.

32 kommentarer

 • Tine

  Flotte billeder 🙂 Må man spørge hvad dit nye job er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak! Vil gerne have lidt tid til at falde på plads på min arbejdsplads, før jeg deler det med jer 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea-Eline

  Wow, du ser godt ud! Specielt dit hår.. Meget sexet og samtidigt classy:) Not everybody can pull that off!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jen

  Så pen du er! Farger du håret eller er den din naturlige farge? Utrolig pen farge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak! Det er min naturlige hårfarve 🙂 Mit hår bliver en smule lysere om sommeren.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nøj, hvor er du altså flot! Dit hår er også virkelig smukt! Hvad gjorde tryllekunstneren ved din hud (Hov, det lød lidt som om, den ikke normalt er så pæn – det er den bestemt, men det der ser bare helt airbrushed-stjerne-agtigt ud!;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   No offence taken – min hud ser bestemt airbrushed ud, hvilket den jo ikke gør normalt 🙂 Fik ikke lige helt fat i, hvad det var makeup-artisten brugte, men der var meget! I hvert fald flydende foundation, concealer og MASSER af pudder! Meget mere end jeg normalt ville bruge til hverdag! Det meste var vist fra MAC, så tag evt. ned og spørg dem, hvis du er nysgerrig – de plejer at være flinke til at hjælpe!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw Maria, du ser rigtig smuk ud! Meget glam, men også meget naturlig! Det klæder dig rigtig meget (!!!!!!). 🙂

  http://www.denknitrenjegkender.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  SÅ flot! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser super godt ud! 🙂 Jeg var i Femina sidste år, og jeg skyndte mig også hjem og tog billeder til min header 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du ligner en hel million; håber, at der går omtrent lige så meget ind på kontoen i dit nye job, hehe! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det gør der næppe, men jeg skal lufte det for min chef 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Rj

  Hot hot! Og flooooot hår! 🙂 Glæder mig til at høre om det nye job engang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Lækkert, lækkert hår! Du ser skøn ud 🙂

  – Nina / http://danishfashionvictims.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor ser du bare utrolig godt – og vildt køn – ud! Vil give dig helt ret i, at du 100 % ligner dig selv og det hele, men bare har fået fremhævet dine smukke træk på bedste vis! 🙂 -Og hvor er dit hår dog lækkert på billederne! 🙂
  Er forøvrigt ret nysgerrig omkring det med job, så glæder mig til at høre mere om det engang 🙂

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak, tak! Kan godt forstå, du er nysgerrig, men I må vente lidt endnu 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flotte billeder af dig!

  Og hvor er jeg glad for at jeg endnu ikke har været til pensionsmøde – det kan jeg sgu ikke helt overskue :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tro mig, det kunne jeg heller ikke helt overskue :S Men det hører desværre til at blive voksen… Suk!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit hår ser virkelig lækkert ud! Cool Hollywood style 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser knusende godt ud. Får lyst til at se dig med Sheen Supreme læbestiften fra MAC i Bare Again. Noget siger mig at den vil klæde dig. MLBB farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak! Den læbestift må jeg da tjekke ud! Elsker MLBB-farver 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk – og du ligner min ældste datter ret meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wow.. du ser SÅ godt ud! Make uppen ser ikke så voldsom ud.. den fremhæver bare din naturlige skønhed lidt ekstra..

  Gad vide hvordan dit hår blev stylet for det ser jo ret godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er touperet, og så er der en masse hårspray i 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg hos Matches