Hvad er der i min make-up-pung + rutine

Udsalg hos Matches

PhotobucketKrave fra Cacharel, støvler fra Acne, nederdel fra Helmut Lang, kjole fra Emma Cook, nederdel fra Carven, tee fra Christopher Kane, tee fra Acne og ballerinaer fra Lanvin.

Udsalgene er så småt ved at gå i gang, og Matches har allerede sat en del godter ned. Det meste er “kun” med 30-40 procent, og jeg synes, at der i hvert fald skal mindst 50 procent til, før det virkelig batter 😉 Men de populære styles ryger hurtigt, så måske tør man ikke have helt så meget is i maven…

Og så står jeg over for et problem, som nogle af jer måske kender til? Som studerende på SU kan man for det meste kun nøjes med at savle over dyre designer-items, men når man så rent faktisk får råd, så bliver man altså lidt nærig… Sådan har jeg det i hvert fald! Hver gang, jeg står til at spendere en pæn sum på sko, tasker eller tøj, så kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvilken fed rejse jeg kunne få, eller at jeg da hellere må spare op til et indskud til en større lejlighed…

Hvordan kommer man over den “hurdle”? Måske udsalg er et godt sted at starte…

(billeder fra matchesfashion.com)

14 kommentarer

 • Behøver man da komme over den hurdle? 😉 Jeg ved i hvert fald med mig selv, at så vil jeg hellere bruge mine penge på oplevelser (: Men vi prioriterer jo alle forskelligt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det gør man selvfølgelig ikke 🙂 Men har altid drømt om at købe lidt dyrere designervarer, når jeg fik råd – og når jeg endelig har råd, så kan jeg ikke!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sannie

  uh det frister! men det er godt nok en dyr shipping 25 euro.. du ved ikke om der findes en rabatkode evt. til shipping?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Nej, har desværre ikke set nogle koder 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For mig handler det om, hvorvidt jeg har ønsket mig tingen hele sæsonen og stadig har den der “må-have” brændende fornemmelse i maven. Hvis jeg har det, tages 30% udsalg imod med kyshånd og jeg skynder mig og komme til kassen.
  Hvis det tilgengæld er noget, hvor jeg tænker, “den er da meget fed, men stadig ret dyr…” så venter jeg til udsalgsslutspurten og ser om den stadig er der.
  Denne sæson er Helmut Langs grå slash tshirt og Proenza Schouler (nu udsolgte) sandeler på min “må-have” liste, så øv, at de ikke var at finde på Matches 🙂

  Har ingen råd til at overvinde hurdler, jeg har vist aldrig været begrænset af dem på den front, hehe. Hvis det er instinktiv kærlighed, køber jeg med det samme, men hvis ikke, gemmer jeg mine penge til kærligheden rammer senere 🙂 For det gør den jo altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Uha, bare jeg ikke havde en hurdle at overvinde 😉 Må vist bare hoppe ud i det, når kærligheden rammer!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvis der ér en “hurdle” er det ikke rigtig kærlighed! Jeg har en gang sparet op til en Miu Miu taske til 6000,- Jeg tøvede ikke et sekund, og jeg ELSKER den stadig! Nu har jeg et godt job, og en god opsparing som jeg “bare” kan hæve fra hvis jeg vil have noget, men nu er der ikke noget der sådan rigtigt frister.Jeg tror nogen gange at det handler om at, man gerne vil have noget bare fordi det er “uopnåeligt”…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det tror jeg helt sikkert, du har ret i! Både det med, at man drømmer om noget uopnåeligt – og at det måske ikke er ægte kærlighed. Har ellers drømt om en Balenciaga-taske, siden Sienna Miller gjorde dem populære i 2003/2004, men da jeg stod med en i hånden i Holly, så kunne jeg ikke få mig selv til at svinge Onkel Danny :S
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • thea

  Åh, hvor er jeg vild med den Emma Cook-kjole! Den er så fin. Men selvom den er nedsat med 50 %, er det stadig mange penge.. Hm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, den er så fin – men stadig ret dyr, ja!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor er Emma Cock kolen dog bare vidunderligt smuk!
  Kan nok desværre ikke hjælpe med problemet, da jeg selv er studerende, men det er vel noget med at priotere og acceptere denne priotering. Hvis man virkelig hellere vil have en Mulberry taske end en uge i London, så må man jo også bare slutte fred med, at det nu engang er det man vil 🙂 -Og også omvendt for så vel 😉

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det her du helt ret i! Måske jeg skal bruge penge på rejser først, og når jeg ligesom har udlevet den trang lidt, kan det være, jeg vil spendere på dyrere designer items 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også prøvet at spare op til en mulberry taske, men da jeg stod med tasken i hånden, kunne jeg simpelthen ikke købe den. Jeg drømmer dog stadig om en mulberry taske, så måske når jeg er færdig med at studere, at jeg er villigt til at bruge så mange penge på én ting?
  Christopher Kane + Emma Cook sagerne du har fundet her er i øvrigt fantastisk lækre! Mon der findes nogle highstreet alternativer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Har desværre ikke set et highstreet alternativ!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er der i min make-up-pung + rutine