Aussie-konkurrence: 4.ord

Black glitter, baby!

PhotobucketStøvler fra Topshop til £80.

Så er glitterstøvlerne fra Topshop, som jeg har blogget om HER, tilgængelig på online-shoppen. Jeg kan dog indtil videre kun spotte de sorte. Dem har jeg hapset, for mon ikke jeg får gået mere i de sorte, end i dem i sølv 😉 Nu håber jeg bare, min ordre nåede at gå igennem… Har desværre oplevet, at mine tidligere ordrer hos Topshop blev annulleret, fordi varen var udsolgt 🙁

(billeder fra topshop.com)

13 kommentarer

 • De er vildt flotte! Jeg får helt nogle Acne Pistols-vibes fra dem. Jeg krydser fingre for, at din bestilling er gået igennem 😀

  /Therese

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, de er lidt derhenad – jeg har dem fra Bianco, der minder om Pistols, så mon ikke også jeg bliver glade for disse fra Topshop 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg kunne ikke vente på at de kom på, så jeg har lavet mine egne af et par støvler fra Bianco, lim og masser af sort glimmer 😀 Men det er da en god pris – det var jeg nemlig spændt på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   God idé 🙂 Og ja, jeg synes, £80 er ganske rimeligt 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kommer de ikke til salg i butikkerne? Og kan man mon retunere på hjemmesiden? Hvad koster det?
  Håber du kan svare mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg ved ikke, om butikkerne i DK har købt dem hjem… Det koster en del at returnere, da PostDK jo er så dyre. Men mon ikke de kan sælges videre, hvis de ikke passer 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D.

  Ellers tjek butikken Pico på Østerbrogade. Dér har de nogle nærmest magen til i sølvglimmer.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heldige dig!!! Jeg ville så gerne ha dem, men str. 38 var udsolgt da jeg kom derind. Og nu alle str. fuldstændig udsolgt. Jeg må holde øje med de sølvfarvet og håbe at jeg denne gang er hurtig nok 🙂
  C
  http://walk22.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Øv! Hold øje med sitet, da der tit kommer varer retur 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er sgu allerede væk ;D
  Jeg holder øje med de sølv farvede 😉 Jeg ville nok ærlig talt ikke have købt de sorte alligevel, og jeg syntes at 80£ er ret meget (for en 13 årig pige. meeeeen jeg har sparet nok op til at måtte bruge en “smule” på glimmer støvler XD og så er jeg så heldig at jeg har et job. Avis uddeler er jo det nye. Go Home Chanel models XD) men jeg ville nok godt kunne bruge ca. 800 kr. på sølv glimmer støvler XD haha! Jeg eeeeeelllllsssskkkkeeeerrrr dem! Jeg håber at din ordre gik igennem, for jeg kender godt det der med at det så blive udsolgt men din computer ikke viser det endnu. Det er virkelig irreterende!

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Min ordre gik igennem! Har lige fået en mail om det 🙂 Jeg er helt klart til de sorte, kender mig selv og min stil nok til at vide, at det er dem, jeg vil gå mest med. Men de sølvfarvede er også SÅ flotte!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ene pakke indeholdt de sorte glitterstøvler fra Topshop – de er så fine og passer perfekt! Så er det jo lige før, at det er ok, at vejret er så […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aussie-konkurrence: 4.ord