Dagens outfit: Playsuit

Dagens outfit: Korte shorts

PhotobucketPhotobucket
Tee fra A.O. (gave), shorts fra Gina Tricot, grå sandaler fra H&M. Armbånd fra Nørgaard på Strøget og COS. Neglelak er “Lady Luck” fra Wet n Wild og læbestift er “Impassioned” fra MAC.

I dag er jeg i shorts fra Gina Tricot, som jeg købte sidste år. Jeg har dem både i denne brun/grå-farve og i sort, for jeg synes, de er så fine. Og så er det sjældent, at jeg finder shorts, der passer mig, fordi jeg er så petit, så det er om at hamstre, når man kan 😉

Jeg kan se, at mine sidste par indlæg har været outfits, men i næste indlæg skal I nok slippe for at se på mit fjæs 😉 Overraskende nok har jeg en masse hængepartier og idéer til indlæg, men det er bare tiden, det kniber med! Jeg har bl.a. en konkurrence klar, hvor 3 heldige læsere kan vinde et års forbrug – jeg gentager: ET ÅRS FORBRUG – af Aussie! Så stay tuned, og hvis I ikke allerede følger bloggen på Facebook HER, så tag lige og gør det, for der bliver I the first to know. Promise! 🙂

8 kommentarer

 • Jeg er helt vild med shortsene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi bliver aldrig trætte af at se på dit fjæs! (Okay kan selvfølgelig kun tale for mig selv)
  Men bliver altid glad af at se dine billeder for synes altid du ser sådan ret sød og lidt genert ud 🙂

  Normalt er jeg ikke så meget til konkurrencer, men det lyder da alligevel som en der er værd at deltage i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak! Det var sødt sagt. I virkeligheden er jeg nok også ret sød og lidt genert 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig pæne shorts, jeg er helt vild med taljen på dem, den paperbag effekt er super cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg er nemlig også helt vild med paper bag effekten 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Playsuit