Min genvej til pæne sommerben

Søndagssang: Mark Ronson feat. Amy Winehouse – Valerie

amy winehouseKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang.

Det er i sandhed en trist, trist weekend fyldt med nedslående nyheder 🙁 Som om den forfærdelige tragedie i Norge ikke var nok, så bliver det lige toppet med Amy Winehouse’s alt for tidlige død. Så fik Club 27 lige endnu et medlem. Desværre!

I må have en god weekend, alle sammen. Min er blevet uventet forkortet, da jeg er blevet hasteindkaldt på arbejde for netop at skrive om Amy Winehouses fantastiske talent, turbulente liv og desværre alt for tidlige død.

10 kommentarer

 • Tine

  Det er så trist og så lige regnvejret også.. Håber du alligevel har nydt weekenden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Nu, du taler om dit job, har jeg, siden jeg købe bladet for en måned siden til en ferie, og pludselig så dit ansigt deri, tænkt på noget; hvordan kan du/i stå inde for al den sladder? Kan vi stole på det, eller er det meste af det (falske) rygter?
  Jeg lyder virkelig negativ, men det er jeg bestemt ikke, mere nysgerrig. Håber du vil svare på mit spørgsmål – ud over det, så elsker jeg din blog, din ærlighed (du virker så ægte) og dine rå og uredigerede billeder!

  – Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Emilie,
   Jeg ville ikke lægge navn til artiklerne, hvis jeg ikke kunne stå inde for det 😉 Aldrig i mit liv har jeg digtet “falske rygter”, og det kunne jeg heller aldrig finde på. Jeg baserer det, jeg skriver, på troværdige medier med insider-kilder i Hollywood – og jo, nogle gange er der da mere hold i historierne end andre gange, men tro mig, det er der også i Christiansborg-journalistik og sportsjournalistik – meget af det er jo også baseret på rene rygter og spekulationer 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Tak for dit svar! Har virkelig tænkt længe på det.

   Og så vil jeg lige rose dig for din rigtig pæne og søde måde at svare på! Nogle bloggere har en tendens til at spytte tilbage når de får kritik, men du er så cool!

   Så dig forresten i dag i H&M, men turde ikke sige hej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   1000 tak, hvor var det sødt sagt 🙂 Jeg er nu også opdraget med, at man kommer længst med at være flink 🙂 Og så er jeg nok også meget bevidst om, at ord tit kan virke “hårdere” på skrift, end når man siger dem – så man skal lige tænke sig om en ekstra gang 😉

   Og du skulle da være kommet hen og sagt hej – jeg bider skam ikke 🙂

   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun var virkelig en god sanger… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, det er så ærgerligt, at så stort et talent er gået tabt…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  I den grad trist. Og så må man ikke glemme drabet af den 13-årige dreng fra Sønderborg. Forfærdeligt alt sammen 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min genvej til pæne sommerben