Dagens outfit: Korte shorts

Seneste køb

PhotobucketPhotobucketPhotobucketEn masse higstreet goodies! Trippede over på Fisketorvet efter job – det er lidt farligt, at det ligger på vej hjem fra arbejde! Udsalget er kommet op på de gode procenter, så hapsede nogle fine sager med hjem – især sommerlige prints var et hit hos mig på shoppingturen 🙂

De sorte bukser med blomsterprint fra Topshop har jeg set på Funda, og jeg slog til, da jeg fandt dem på udsalg. Den lilla bikini med flamingoprint fra H&M kan I måske genkende, for jeg har den også i lys pink, jeg mindes ikke at have set denne i forretningen, men da den nu hang der til halv pris, blev den nødt til at komme med hjem 🙂 Sandalerne er også fra H&M – dog ikke på udsalg – men de er så fine: Perfekte til solbrune ben. Og så er mine sandaler fra H&M faktisk dem jeg går allermest med – mine sommertæer er åbenbart meget glade for dem! For tiden er jeg besat af farverige armbånd, så der røg også lige et bundt fra H&M til en 10’er med.

Så var der et par sokker med billeprint i Monki til halv pris, og blusen hang også dér i Monki med Peter Pan-krave og aftagelig pussy bow – en rigtig Maria-skjorte 🙂 Det var en ny vare, så ikke nogle procenter. Sidste ting blev en lille pakke renseservietter fra H&M, som matcher til min bananbikini, perfekt at have med i tasken!

Jeg vil prøve at vise de fleste ting in action, når jeg får taget tingene i brug. Nu når jeg tænker over det, så er det sjældent, at jeg laver sådan nogle deciderede seneste køb-indlæg… Det er ikke fordi, jeg ikke shopper – for det ved I jo, at jeg gør 😉 – men jeg synes personligt, det er rart at se tingene på i stedet for, at de bare ligger foldet sammen… Eh, og så vil jeg nok heller ikke helt stå ved, hvor meget jeg egentlig shopper, så det er nok derfor, jeg skåner mig selv for et reality check aka seneste køb-indlæg 😉

Hvad synes I: Er I til seneste køb-indlæg, eller vil I helst se tingene på?

24 kommentarer

 • Sikke nogle fine sko! Jeg kiggede lige forbi min lokale H&M her i USA, men de havde dem desværre ikke! Øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det fungerer fint sådant her – men gerne blandet med at du også har blogposts med tøjet på. Et miks er godt. Synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide en kombination, hvis man kan sige sådan 🙂 Det er sjovt at se hvad du har shoppet og så kommer vi jo nok alligevel til at se noget af det på senere hen.
  Så indimellem kan jeg godt lide indlæg som dette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Er helt vild med det du har købt! Nu får jeg også lyst til at købe noget, men har næppe penge 🙁
  Seneste køb indlæg, helt sikkert 🙂

  Hvor meget har blusen kostet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er vild med “seneste køb”-indlæg, synes det er rigtig inspirerende, og så kan man jo altid se det på senere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak for input. Det sætter jeg pris på 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også helst se tingene på, men det ene udelukket vel ikke det andet? 🙂 jeg viser ofte tingene på, i seneste købs indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Du har helt ret – det ene udelukker ikke det andet. Hvis jeg havde tiden, ville jeg også vise de seneste køb på, men det kniber med tiden for mig!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne se Seneste køb-indlæg, men jeg vil naturligvis også gerne se tøjet på. Så en god blanding af de to dele ville være helt perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke mange dejlige ting, du har fået købt 🙂 Jamen jeg er mest til dette indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Jeg synes det er ret fint med begge dele. Især kan det være fedt og inspirerende at se når tøjet kommer på, efter man har set det ligge – fordi man nogle gange bliver overrasket over, hvordan tøjet ændrer sig fra “bord til krop”. Lidt ligesom når man er i butikker nogle gange går forbi nogle ting, fordi man ikke kan se deres potentiale på hylden/bøjlen, men når så det kommer på, ser det helt anderledes ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Fra “bord til krop” – sikke et godt udtryk 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] tak for jeres input til mit indlæg om Seneste køb, I skal vide, at jeg læser hver eneste kommentar, I lægger, med glæde, og at de alle er vigtige […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg synes det er helt vildt sjovt at se seneste køb indlæg og så genkende tingene på senere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Maria.
  Jeg ved ikke om du kan, men du må gerne slette mit efternavn så det bare står Henriette og ikk alt det andet. Kan ikke selv fjerne det åbenbart. Undskyld besværet 🙂 Hvis du ikke kan/har tid kan du bare lade være at godkende min kommentar. På forhånd tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] dag har jeg mine nye sandaler på fra H&M, som jeg også viste i Seneste køb-indlægget. Skoene er virkelig gode til at give mine korte ben lidt længde En pige som mig på 152 cm må jo […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Korte shorts