Dagens outfit: Yndlingsnederdel

4 fede bukser fra Zara

PhotobucketSorte bukser med lynlåslommer og wax effect, navy bukser med varnish effect, sorte jacquardvævede bukser og capribukser med bælte i imiteret slangeskind. Alle bukser er fra Zara.

Iiiih, hvor har Zara mange fine bukser, som lige er landet i deres webshop. Jeg vil have dem alle – og til de priser er det da også næsten før, jeg slår til 😉

Bukserne med lynlåslommerne ligner lidt et par pleatherbukser fra Topshop, som jeg nærmest har slidt op – disse ville bestemt være en værdig erstatning. Perfekt at matche med en slouchy tee og til efteråret en grov strik.

De navy bukser med såkaldt “varnish effect” (hvad det så end dækker over?) er også SÅ flotte – de fås også i brun, bordeaux og sort – men navy er jo en af mine yndlingsfarver. Den ville være perfekt match med bare en enkel, sort tee, da sort/navy er en af mine absolut yndlings farvekombinationer.

De jacquardvævede bukser ville være rigtig gode til at give noget struktur i et helt sort outfit eller som modspil til en grov strik – virkelig et par perfekte bukser til efteråret!

Et par smalle, sorte bukser er uundværlige i min garderobe, og disse capribukser (som nok bare ville have længde som almindelige bukser på mini-mig) kommer endda med et yderst trendy bælte i imiteret slangesking. Slangeprint- og skind er jo det mest hotte – se bare HER 😉

Problemet med mig og bukser er bare, at jeg er så petit, så de SKAL prøves på in real life – for de fleste bukser er enten for store i livet og om numsen eller for lange i benene. Så jeg må snart forbi Zara…

(billeder fra zara.com)

13 kommentarer

 • Rie

  Jeg har købt dem med lynlåslommer i Spanien og de er så fede!!! Dog lige en tand varme pt;) Og de er store i str i forhold til normalt i Zara. Jeg skulle have et nr mindre end hvad jeg normalt kan passe. Så det er nok en god ide at prøve dem på. Til gengæld stumper de lidt så der er ik problemer med længden – selv ikke for os kortbenede;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   De er altså også SÅ fede! Men øv, at de er store i str. for Zaras mindste str. er i forvejen til den store side på mig. Men jeg HÅBER, at jeg kan passe dem!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Åhr, elsker de to første modeller!
  Ved du, om de er i butikken nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det ved jeg ikke – men du kan bestille dem på nettet med afhentning i forretningen 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er vildt fede de første bukser, de ser rigtig rå ud og ligner de sidder rigtig godt. Jeg håber jeg kan finde dem snart her i Spanien, for der er tøjet normalt en del billigere.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Åh, hvor er du heldig at være i Spanien, hvor Zara bare er billigt, billigt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har lige forelsket mig i par nummer 2. Åh, hvor er de bare lækre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Varnish” betyder lak/fernish, og det kunne jo godt ligne, at der er en slags lak på bukserne, med deres skinnende overflade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg ved godt, hvad det betyder – men hvordan adskiller det sig fra fx waxed? IMO ser de ret ens ud!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mit gæt ville være at lak sidder uden på og waxed trænger bedre ind i stoffet? 😀 Ellers ved jeg det ikke 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det lyder som et godt bud 🙂 Må undersøge sagen nærmere ved lejlighed…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fødselsdag og dagen før solgte jeg jo hele mit klædeskab til fashionflea. Bukserne så jeg hos Maria forleden og besluttede mig altså for at jeg ikke kunne leve uden.. 🙂 Den fine ”waxed […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Yndlingsnederdel