5 favoritter i juli

Blonder og tern

PhotobucketHar allerede ravet om Carvens aw11-kollektion – jeg synes, stylingen er så fin! Især dette look, der kombinerer blonder og tern, er virkelig inspirerende. Og da jeg ikke lige kan forsvare at give næsten 6.000 for den originale kjole, så er der jo heldigvis billigere alternativer 🙂 Måske ikke helt præcist kjole kombineret med skjorten, men i dag købte jeg en fin, ternet skjorte i Monki og en smuk, hæklet nederdel i Vila. Håber, de to ting er fine sammen, men det får vi tids nok at se 😉

(billede fra vogue.co.uk)

1 kommentar

  • […] Lige siden jeg så Carvens fine – men dyre! – blå blondekjole, har jeg jagtet et billigere alternativ. Og det fandt jeg sørme i New Yorker I skal nok få hele kjolen at se ved lejlighed – blev bare lige træt af at stå og lege model Ligesom Carven vil jeg prøve at style kjolen med en ternet skjorte under. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i juli