Smuk nederdel

Coat it

PhotobucketMørkeblå frakke med læderkant og -krave fra Designers Remix Signature hos YouHeShe, sort-grå tweedfrakke fra Étoile Isabel Marant hos MyTheresa og navy frakke med læderærmer fra Topshop.

Under gårsdagens frokost var et af samtaleemnerne bl.a. jagten på en vinterfrakke. Den skal jo allerede sættes i gang nu, hvis man vil have fingre i en af de pæne (at det så nærmest aldrig nåede at blive helt sommer er en anden sag – suk!).

Jeg har allerede min dejlige frakke fra COS, men endnu en fin frakke ville da bestemt ikke skade – bare for variationens skyld 😉 Som I måske kan ane, så er jeg lidt hooked på en navy uld/sort læder kombination – og så er Isabel Marants frakker også så pæne!

To af de ovenstående frakker er allerede udsolgt i min størrelse… Se, det var jo det dér med at være tidligt ude…

Har I allerede kig på en frakke? Hvilken?

(billeder fra de respektive webshops)

7 kommentarer

 • Jeg har faktisk lige købt en mørkeblå frakke fra Baum & Pferdgarden – fra sidste vinter. Kan se på dit indlæg, at den stadig følger moden rimelig godt.

  Synes at den fra Designers Remix Signature er superfin.

  Hilsen FashionTourist

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Baum und Pfergarten laver også fine frakker! Måske man skulle kigge forbi deres forretning snart 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Købte lige min vinterjakke i dag. Det var dog lidt svært at få overtalt mig selv til at købe en vinterjakke i august måned. Det er jo knap nok efterår endnu (det bilder jeg mig i hvert fald ind, selvom vejret ikke er særlig sommerligt lige fortiden). Men som du siger, skal man være hurtig ude for at få fat i en af de flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, man skal være rigtig hurtigt ude – mange af dem, jeg har udset mig er allerede røget 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, den fra Topshop gad jeg godt at have i herreudgave =)

  Husk konkurrencen på min blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] længe sukket over den og tænkte, at nu skulle det være, inden den blev revet væk. Strik er lidt som med frakker – det er om at være tidligt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk nederdel