It'sss all in the detailsss

Dagens outfit: Drapering og glitter

PhotobucketKjole fra COS og ballerinaer fra Anniel

Normalt ville jeg nok tage et par højere sko på til denne kjole, men jeg har fået et mygstik under den ene fod (!), så høje sko er ikke en option lige nu! Hader alle de myg, der flyver rundt og suger blod for tiden 🙁 Men de elsker åbenbart mig… Nogen der har et mirakelmiddel, der får de små bæster til at holde sig væk fra mig?

36 kommentarer

 • Signe

  Årh, hvor er dit outfit fint. 🙂 Er vild med ballerinaerne. Kan de købes på nettet og evt. hvor? 🙂

  Læste lige på min Facebook, at der er en der anbefaler RexCure mod myggestik. Det skulle virke perfekt, hvis myggene skal holde sig væk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg har desværre ikke set dem på nettet… Og tak for mygge-tip!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Halløjsa!

  Jeg lærte (efter et par år med campingferie) at lavendeloliedråber i din bodylotion eller lignende cremer holder myggene væk!
  Det virkede for mig! Jeg håber, det også virker for dig. For æv hvor er myggestik bare for ærgerligt!
  God aften og god sommer!

  Mvh.
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   God idé! Dufter olien meget af lavendel? Den duft er jeg nemlig ikke så vild med…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Lidt – men det er okay. Så længe myggene forsvinder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det har du helt ret i 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det der fjollede plasticur ødelægger virkelig hele outfittet for mig. Det er alt for stort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er mit favoritur – og har siddet på mit håndled fast i over 4 år. Så det kommer ikke af – uanset outfit 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  I bloggere finder altid noget i COS. Når jeg er derinde finder jeg ALDRIG noget. Ville dø for dit outfit. Dit link på skoene fik jeg desværre ikke så meget ud af, da det mest lignede en side hvor de bare viste alle modellerne men ikke hvor man kan købe dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, det kræver lidt erfaring at spotte det gode i COS 😉 Og jeg har desværre ikke set skoene online 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Hvor kan man købe skoene henne? Og hvad koster de?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg har købt dem i Pico i Grønnegade – nappede det sidste par så prøv og tjek butikken på Østerbro. De koster 600 kr.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Jeg bor i Århus men må ringe til dem så, meeeeen i dag forelskede jeg mig i en kjole fra Ganni, da jeg ikke kunne finde den du har på i Cos. Har du mulighed for at se hvad model nummer den har i vaskemærket så jeg kan sprøge i Cos?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Line,
   Jeg ved ikke, om det er stylenummeret, men der står 665000 på vaskemærket. Den fås også i orange, hvis det hjælper 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Myg elsker også mig (og har gjort det alle dage) 🙁 Hvis du bruger en meget sød parfume/duft/creme, ville jeg nok droppe den – det tiltrækker dem nemlig!
  Men myg eller ej – du ser godt nok fin ud, og skoene klæder dig bestemt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg bruger slet ikke parfume 🙁 Og tak 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, har kun et produkt, NÅR skaden er sket. Det er en gel man smører på, og så tørrer den ud på huden. Det virker hver gang, og får det til at stoppe med at klø, så snart man tager et lag på. Det ryger selvfølgelig af igen, men så putter man bare et nyt lag på.
  Det hedder Etono gel, og kan købes på apoteket til omkring 50,- hvis jeg ikke husker meget galt! 🙂

  Mvh. Amalie
  http://www.danishfashionblogger.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Havde mest håbet på noget forebyggende… Jeg har allerede sådan en creme, der dæmper kløen.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser virkelig fin ud i kjolen – er den fra denne sæson? Jeg har desværre ingen råd mod myg, da de aldrig bider mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps, købte den nok for en måneds tid siden 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Apoteket og muligvis Matas har sådan en smart stik, der minder om en roll-on-deo, der holder dem væk. Den kan vistogså fås som spray. Et must når man har hund, der skal luftes, for de er godtnok vilde for tiden, de myg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat.

  Jeg plejer at bruge en lavendel og geranium-creme fra Andrea Garland (http://andreagarlandshop.co.uk/product/Face_Cream_with_Lavender_and_Geranium_011-2), det synes at skræmme dem væk! Og myggene elsker altså også mig, engang fik jeg så mange stik i ansigtet om natten, at min mor dagen efter var ved at slæbe mig ned til skadestuen fordi hun troede jeg var blevet stukket af bier og svulmet op i ansigtet (nope, sorry mor, det var bare lige 50+ myggestik i ansigtet). Så, det er min anbefaling. Man kan selvfølgelig også bruge myggespray, men det er en sur lugt, må jeg indrømme. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Uha, det lyder helt vildt med 50+ mygstik i ansigtet!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine sko 🙂 De klæder kjolen rigtig godt – hvad er oddsene lige for at få et myggestik under foden?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det aner jeg ikke! I mine glade studenterfest-dage stak en hveps mig også under foden, den hævede så meget, at jeg ikke kunne gå i en uge!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvidløgstabletter! Myggene kan fornemme lugten, og den kan de ikke lide. Mennesker kan dog ikke lugte det (; det tager dog en måneds tid før det virker, men så er hvidløg til gengæld også rigtig sundt.

  Du ser i øvrigt rigtig godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ah, er mest efter en her-og-nu-løsning, men jeg vil bestemt huske dit tip til næste myggesæson!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Citronduft er heller ikke en myggefavorit, put evt. citronsaft blandet med en smule vand i en sprayflaske og spray det ud over dig. Det dufter dejligt friskt for os mennesker men ad ad for myg.

  Vær dog lige opmærksom på at citron + sol = blegning af hår og hud – så brug det kun om aftenen/ i svag sol 😉

  Alternativt kan du adoptere mig, og have mig med overalt. Jeg er nemli´ en myggedelicatesse og de vil til en hver tid guffe løs af mit blod 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak for tippet! Jeg prøvede det i går aftes, inden jeg skulle sove – og jeg tror, det virkede! Så TAK for tippet!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  jeg er også voldsomt angrebet af myg om sommeren og får en milliard myggestik.. men det hjælper at smøre tigerbalsam på, så forsvinder kløen, og hævningen dæmpes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak for tippet 🙂 Havde dog håbet på noget forebyggende, så man ikke bliver stukket.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Here it goes.. Er tidligere Mygge-allergiker, og hævede voldsomt. Der fik jeg af min læge anbefalet at spise B-vitamin tabletter, som du kan købe på apoteket. Det er en her og nu løsning, og du stopper jo bare når myggene er forsvundet. Det gør noget sådan at de ikke kan lide dit blod, og det virker!! Eneste minus er at tabletterne i sig selv ikke har en fantastisk duft i beholderen, men who cares, det holder myggene væk, og “duften” er velogmærket kun pillen:)
  Hvis du ofte bliver stukket, kan det også være fordi du har for meget sukker i blodet. Det er de vilde med.
  Men du kan jo give vitaminerne en chance:)
  Vh, Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed fed kjole! Og den er bare så fin på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It'sss all in the detailsss