Dagens outfit: Med ny telefon

Dagens outfit: Med (en smule) krøller

PhotobucketTee, bukser og sandaler fra H&M, neonpink top fra Only.

I dag vågnede jeg alt for tidligt, fordi der var håndværkere på min vej, så jeg brugte den ekstra morgentid på at lave krøller i mit hår med mit glatjern. De holdt desværre ikke dagen ud, men det er der sjældent noget, der gør, i mit glatte, asiatiske hår 🙁 Overvejer at købe mig et krøllejern – er der nogen, der kan anbefale et godt et?

I aften skal jeg ud og spise på Sticks n Sushi på Tivoli-hotellet med mine tre søstre – det glæder jeg mig til! Det er MEGET sjældent, at vi alle fire er samlet i den samme by, så det skal udnyttes 😉 Min ældste lillesøster er lige kommet hjem fra tre uger i Israel, og snart tager hun et halvt år til mellemamerika, så det er om at se hende, mens tiden er der!

5 kommentarer

  • Altså jeg er blevet totalt glad for Reminton’s nye pearl wand – som de jo så fint kalder det! (-;
    Jeg har selv utrolig fint og glat hår – dog ikke asiatisk, men glat! Og jeg syntes faktisk at det holder længere tid i mit hår med dette, end med mit almindelige krøllejern samt ghd glattejern. Det er super nemt at bruge, og tager nærmest ingen tid (overdrivelse fremmer forståelsen!). (-; – Og istedet for at man trækker det gennem håret som et almindeligt krølejern, så snor man blot håret om – så det ikke slider på håret. Desuden som en lækker bonus bliver der gjordt brug af ægte perlemorsstøv – så det giver håret et shine! (-; (har jeg dog ikke bemærket endnu..)

    Men det kan jeg i hvert faldt varmt anbefale dig at prøve (-: og det ligger til den lækre pris af kun 349 kroner.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • maria

      Det lyder smart! Må undersøges nærmere 🙂
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså jeg er selv blevet utrolig glad for remingtons nye pearl wand, som de jo så fint kalder det (-; Jeg har også selv utrolig glat og fint hår, men jeg syntes at med det her holder krøllerne længere end f.eks. med mit andet og mere normale krøllejern samt med mit ghd glattejern.

    Det bliver heller ikke så hurtigt slidt, fordi man ikke trækker det gennem men blot snor det omkring – samt det skulle give noget glans (har jeg dog ikke opdaget endnu (-; but still..) da det vist nok er belagt med ægte perlemorsstøv.

    Jeg kan i hvertfald anbefale dig at prøve det, og så ligger det til den lækre pris på kun 349 kroner. (-;

    – Vh Sabrina. –> http://wardrobebysksp.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

    Hej Maria 🙂
    Ang. spørgsmål om et godt krøllejern, kan jeg anbefale “Rodeo Drive Beauty, Joe Eber” det er et utrolig godt krøllejern, jeg har selv meget tykt og i forvejen meget krøllet hår, men det er virkelig et vidunder til alle hårtyper. det bliver utrolig varmt meget hurtigt og derfor var der også en varme handske med (med pink kant :D) jeg købte mit i Harrods i London sidste år til en overkommelig pris, der fik jeg dog også andre hårprodukter med inkl. er varmebeskyttende opbevarings hylster ting, super smart. For mig har det været en god investering (også for mine veninder 😉 ) det kan købes her: http://www.sfrproducts.net/jose-eber-19mm-curling-ir.html
    hilsen Amanda.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Med ny telefon