(gårs)Dagens outfit: Mønstermiks

Dagens outfit: Navy og black

PhotobucketPhotobucket
Tee fra H&M Trend, jeans fra Cheap Monday, ballerinaer fra Urban Outfitters og taske fra Balenciaga.

I går stod den på mønstermiks, og i dag var looket lidt mere enkelt i min nye tee, som jeg købte i H&M i går. Tee’en er virkelig cool, lavet i noget neopren-lignende materiale, som man fx også kan finde hos COS, og den er meget skulpturel og enkel.

Navy og sort er en af mine yndlingskombinationer, og den kommer I nok til at se meget mere til på bloggen over efteråret og vinteren 😉

16 kommentarer

 • Jeg har flere gange kigget på de dersens toppe, bl.a. fra COS, pga. det fantastiske geometriske i det… men alligevel ikke købt den…

  fordi hvordan er den at have på? jeg har fået en idé i hovedet om at det er som en lukket sauna derinde… eller er det bare mig som er tosset igen ;)??
  – men inspirerende som altid… trods, det simple, den må jeg gi dig ! 🙂

  xx Nanna
  http://fashionavecnanna.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Min krop er ikke specielt sart, når det kommer til sådan noget slags tøj 😉 Så det er svært at sige noget generelt om, om det er varmt eller ej. Jeg synes ikke, det var ubehageligt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du skrevet noget om, hvilken model dine CM-jeans er + hvilken størrelse? Du er jo også ret petite, og jeg er på jagt efter nye jeans….du er dog slankere (imo) end jeg, så alt for skinny jeans skal jeg ikke have fat i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg tror, det er den oprindelige unisex-model, og mine er i str. 25. Jeg har købt disse for maaange år siden, dengang Cheap Monday ikke lige sådan var til at få fingre i 😉 Skrev til en butik i Århus, der dengang var en af de eneste, der førte mærket i DK, og fik dem sendt med posten 🙂 Siden da er der jo kommet rigtig mange jeans-modeller til fra CM. Har hørt meget godt om den model, der hedder “Second Skin”, men har ikke nogle personlige erfaringer med dem.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Takker for svar. Må bare på jagt – hader bare at skulle finde (de perfekte) jeans……

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   God jagt! Synes generelt, at man kan finde gode hos CM, Gina Tricot og endda også H&M 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva

  Hvor er du fin. Mit næste efterårskøb (dem har der været mange af på det seneste ;-)) bliver helt sikkert også etpar smalle sorte jeans Det går man vist aldrig helt galt i byen med. Top af neoprenagtigtigt stof bliver det ikke meget varmt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Du har helt ret – sorte skinny jeans er et must! Jeg har et ton af dem – med lav talje, med høj talje, helt stramme ved anklen og nogle lidt løsere, med coated effect etc.
   Og nej, jeg synes ikke, toppen er varm at gå i, men jeg er heller ikke sart på det område 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Els

  the cut and colour of the t shirt is really nice xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med H&M t-shirten. Den er super flot! Rigtig fedt outfit 🙂

  xoxo
  Maria

  http://www.mariajernov.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liv

  hvad var prisen? og fandtes den i andre farver?
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den kostede 199 kr. Mener også, den var der i sort, men er ikke helt sikker!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fed stil – elsker at der er så mange rene linjer!

  Milana fra modeverden.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Mønstermiks