Gi' mig!

(gårs)Dagens outfit: Mønstermiks

Photobucket
Neonpink top fra Only, top med print fra Stine Goya for Weekday, zebrabælte fra Topshop, bukser fra Custommade og sandaler fra S///Bar.

I tirsdags fik min kollega lokket mig med til lagersalg hos Custommade, og der røg disse bukser med hjem, som jeg straks hoppede i dagen efter. De er nok ikke lige nogle bukser, jeg sådan lige umiddelbart ville købe, men jeg synes nu, de fungerer ret godt til mønstermiks! Og så er bukserne helt ideelle sommerbukser, som man kan hoppe i, når det ikke er varmt nok til at have bare ben, men man ikke gider jeans – og de dage har vi haft mange af denne sommer 😉

Billedet er taget i H&M’s prøverum, hvor jeg (surprise, surprise!) fik købt en lille, fin sag med hjem… Den får I måske at se senere i dag 😉

7 kommentarer

 • De klæder dig rigtig godt, de bukser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er rigtig fede de bukser! Jeg har selv 2 par i mønster, og jeg bruger dem rigtig meget.. Så kunne godt bruge et par mere synes jeg 🙂 Dem skal du nok blive glade for!

  //Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det lyder godt! Er også allerede mægtig glad for dem!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I går stod den på mønstermiks, og i dag var looket lidt mere enkelt i min nye tee, som jeg købte i H&M i går. Tee’en er virkelig cool, lavet i noget neopren-lignende materiale, som man fx også kan finde hos COS, og den er meget skulpturel og enkel. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lærke vildlyng kristiansen

  Ved det er lidt sent, men hvad betalte du for bukserne til lagersalget?
  Og hvilken neglelak er det du har på – du har også en pink en på, på de nyere billeder, ved ikke om det er den samme… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gi' mig!