Seneste køb: Angorastrik fra Acne

Shopping til efterårsgarderoben

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Havde et ærinde inde ved Strøget i dag og endte af uransagelige grunde i New Yorker. Selvom jeg følte mig lidt malplaceret blandt alle teenagerne, så har de altså mange fine – og billige! – ting der 🙂

Alle tingene falder fint ind i efterårets trends, og jeg kender mig selv godt nok til at vide, at ja, det er trends, som jeg nok gerne vil afprøve denne sæson, men så bliver jeg også træt af dem. Så derfor er der jo ikke nogen grund til at spendere en formue!

Nederdelen er draperet – hvilket jeg jo ikke kan stå for – og så tilmed i en af efterårets hotteste farver, nemlig bordeaux. Den fås også i sort og en fin brændt orange 🙂

Jeg har en ting for tern denne sæson, og denne skjortekjole er så fin, så fin. Bliver perfekt til efteråret med sorte strømpebukser og mine glitterboots! Ganni har også lavet en fin kjole i tern – som I kan se på Marie HER – men da det snit desværre ikke klæder mig, så er denne fra New Yorker et fint alternativ.

Lige siden jeg så Carvens fine – men dyre! – blå blondekjole, har jeg jagtet et billigere alternativ. Og det fandt jeg sørme i New Yorker 🙂 I skal nok få hele kjolen at se ved lejlighed – blev bare lige træt af at stå og lege model 😉 Ligesom Carven vil jeg prøve at style kjolen med en ternet skjorte under.

Sidste køb blev en kjole med stjerneprint. Stærkt ført an af D&G er der strøet mange stjerner udover highstreet’en, men denne er så pæn med det gennemsigtige bærestykke. Og så er den navy 🙂 Mums!

Jeg synes selv, jeg fik gjort mig nogle gode trend-køb, og jeg kom ikke engang i nærheden af en Acne-sweater for de fire ting. Men I kender jo mantraet: Invester i klassikere, og spar på trend-items 😉

23 kommentarer

 • Charlotte

  Ej nogle lækre sager! Har været inde i New Yorker én gang, men skal da klart derind igen!

  Hvad kostede nederdelen og skjortekjolen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Nederdelen står til 129 kr., mens skjortekjolen koster 249 kr.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg havde ALDRIG gættet at New Yorker indeholdte sådan nogle fine ting, men jeg skal da klart se om jeg kan få fat i nederden og skjortekjolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Me neither! Godt at blive positivt overrasket engang i mellen!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej sikke nogle flotte ting. Er helt vild med nederdelen og stjernekjolen (: Håber de har dem, når jeg engang kommer i nærheden af en NewYorker, hæ (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Yes, slå vejen forbi en New Yorker snarest 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Den bordeaux nederdel er simpelthen skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vicki

   Hvad mon den i øvrigt koster? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Og 129 kr. koster den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den er også en favorit!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vicki

   Må jeg spørge hvad størrelse du har taget den i? Har nemlig fornemmelse af, at vi bruger samme størrelse, og jeg har ikke selv mulighed for at tage forbi og prøve, så må se om jeg kan lokke med en veninde.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Min er i str. 36, men kunne nok have brugt en str. 34, men det var der desværre ikke 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • den draperede nederdel er skøn. tror da lige jeg selv skal ind og kigge efter den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Nederdelen er sindssyg fin! Var der mange tilbage? Og hvad koster den?? uhhh, jeg vil være rask, så jeg kan komme ud og få fingre i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Der var ikke mange tilbage i bordeaux, nej. Så skynd dig at blive rask 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv nogle fine ting! Hvad kostede nederdelen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Lindholmer Andersen

  Er vild med nederdelen. Hvad kostede den og hvilket mærke er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du gal, hvor er den fin den nederdel 🙂 Burde vist vove mig ind i New Yorker lidt oftere.

  Kh Jeanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er den fra i lørdags, og er også den Maria fra Mode Med Mere har købt (se den i brug her og her Nederdel: New Yorker // Sort langærmet bluse: H&M // Medaljon: […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seneste køb: Angorastrik fra Acne