Blonder og tern

Smuk nederdel

PhotobucketKunne ikke stå for denne fine nederdel, da jeg skulle slå noget tid ihjel på Fisketorvet og dermed snusede lidt rundt i Vila. En delikat nederdel i hæklede blonder med elastiktalje. Nu håber jeg, at sommeren viser sig lidt fra sin varme side, så jeg kan matche den med min slouchy, grå Acne-tee og bare ben.

Til efteråret bliver den perfekt med tætte, sorte strømperbukser, glimmer-støvler og en fluffy strik.

Og er det bare mig, eller er Vila’s størrelser blevet abnormt store i det?! Plejer normalt at kunne passe deres xs, men nu er de pludselig til den store side på mig. Vanity sizing much?!

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blonder og tern