Søndagssang: Florence and the Machine - What The Water Gave Me

Dagens outfit: Diskret mønstermiks

PhotobucketStrik fra By Corpus, top fra Tricotage (gave), leopardbælte, jeans fra Cheap Monday og sorte glitterstøvler fra Topshop.

Dagens outfit, hvor jeg nok skød lidt over målet med den store cardigan – vejret er jo vidunderligt i dag! Det er skønt, at der stadig kan klemmes lidt sol og varme ind i efteråret. Toppen fik jeg i en veludstyret goodie bag til et Yolates-event. Den er fra Tricotage, der laver det fineste tøj i økologisk bomuld – den er helt perfekt til diskret mønstermiks, der i dag bestod af toppen, lidt leo og den chunky strik.

8 kommentarer

 • Det er rigtig rigtig flot! 😀
  Meget diskret, men på en måde får det det til at se en smule mere gennemtænkt ud, for istedet for bare at gå rundt og skrige “SE JEG MIXER PRINTS!” hele dagen, så ligger det i de små detaljer som leopard bæltet og det diskrete mønster på T-shirten 🙂
  Og så er jeg SÅ misundelig over de sko der! XD Du er altid så heldig til at få fat på de der ting online før det bliver udsolgt 😉

  ps. Jeg har lige startet min første give away hvor du kan vinde et earcuff fra RebekkaRebekka, så hvis det kunne have nogen interesse så kan den findes lige her ^^ http://thefashionfrog.blogspot.com/2011/09/give-away-100-readers-win.html

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Maria!

  Jeg tænkte på, om du ved hvor man kan få en maxi(lang)kjole med lange ærmer? Fx. i jersey? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tricotage er en rigtig fed butik med virkelig mange kvalitetesvarer.Hvis jeg havde penge nok, ville meget af mit tøj komme derfra! Dit tøjmix er ret vellykket, især med dit ur som tilbehør. Hvor har du det fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  Hej Maria.
  Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg mindes, at du engang nævnte noget makeup, du havde købt på elf?
  På hjemmesiden står der “free shipping over 30” – men ved du, hvad det koster, hvis man ikke køber derover?
  Håber du vil svare her, vidste ikke lige, hvor jeg ellers skulle skrive 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det ved jeg desværre ikke, for jeg har aldrig betalt for shipping hos E.L.F.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Florence and the Machine - What The Water Gave Me