Så må man godt tage den i begge farver...

Dagens outfit: I Zara Kids-jakke

PhotobucketJakke fra Zara Kids, tee fra A.O. (gave), nederdel fra Vila, strømpebukser fra H&M og glitterstøvler fra Topshop.

Efter jeg bloggede om jakkerne fra Zara Kids i går, efterlyste mange af jer et billede, hvor jeg har den på – here you go 🙂 Mange af jer spurgte også om, hvilken størrelse, jeg har købt dem i. Jeg er normalt en lille str. 34 eller xs, og jeg har taget jakkerne i en str. 11/12 år.

10 kommentarer

 • stina

  Hej maria.

  Sidder den til i ærmerne? altså er det en lille 11/12 år. Er lidt i tvivl om jeg skal tage str større.

  Mvh Stina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er svært for mig at vurdere, da jeg har ret tynde arme… Men hvis du er usikker, ville jeg tage en str. større 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare fin. Glæder mig også til at se den anden farve i brug…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps, det må jeg huske at får taget billede af 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sophie

  Har selv ledt efter sådan en jakke i lang tid, men har ikke gidet at give så meget for den. opgav dog næsten da den fra var Kids afdelingen, da jeg ikke helt er en x-small selv, men tog chancen og kunne heldigvis godt passe den i en str 13/14år, så hvis man er en small lille medium kan man også være heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps, min kollega, der er en str. 36, har lige bestilt den i 13/14 år 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tak for tippet – hermed bestilt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Den er super flot til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så må man godt tage den i begge farver...