HAPS!

Kyllingesatay med peanutsauce og kold nudelsalat

PhotobucketHer ser I en ret, som jeg lavede i lørdags. Den er virkelig lækker – både at se på, dufte til og spise! Og jeg elsker både at lave retten – og fortære den efterfølgende 🙂 Som I måske har læst i overskriften på indlægget, så er det kyllingesatay med peanutsauce og kold nudelsalat – og yummy! Det skal I altså love mig, at I prøver at lave en dag 🙂

Peanutsaucen ser måske ikke så appetitvækkende ud på billedet, men det smager fandens godt – jeg bliver altid nødt til at lave dobbelt portion 😉 Hr. kæreste synes lidt, at mad på pinde er MEGET piget, men hey, jeg er jo også en  pige 😉 Og han har levet ret meget af junkfood på arbejdet de seneste par uger, så jeg tror bestemt ikke, han har noget imod at få mad på en pind akkompagneret af en masse grøntsager 😉

Opskriften på kyllingesatay og peanutsauce har jeg fundet HER (husk at lave dobbeltportion af peanutsauce ;)). Opskriften på nudelsalaten finder I HER – tilsæt dog de grøntsager I nu har liggende eller lyster. Jeg tilsatte fx sukkerærter og babymajs – husk dog at blanchere dem kort i kogende vand, da der desværre har været en tendens til, at folk er blevet syge af at spise dem rå!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPS!