Gi' mig!

Søndagssang: Florence and the Machine – What The Water Gave Me

florence and the machine ceremonialsTryk på billedet for at høre denne uges søndagssang.

Uh, der er mange udgivelser at glæde sig til i dette efterår 🙂 Sidste uge var det Feist, jeg glædede mig til, og en anden af mine favoritsangerinder udgiver sørme også et album!

Der er selvfølgelig tale om Florence Welch, der er frontkvinde i Florence and the Machine, hvis plade nummer to “Ceremonials” udkommer i slutningen af oktober. Jubi! Førstesinglen “What The Water Gave Me” lover i hvert fald godt 🙂 Lov mig, at I ser videoen, for Florence er så smuk, talentfuld og indlevende – jeg ved ikke helt, om jeg skal elske eller hade hende! Men mon ikke jeg alligevel ender i den første kategori 😉

2 kommentarer

  • Åh, det bliver fantastisk med nyt album fra hende 😀 og man kan jo ikke andet end elske hende, trods alt – se bare på hendes fantastiske stil 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gi' mig!