Dagens outfit: Første efterårsdag

Sponseret indlæg: HTC Wildfire S – Call Me

htc wildfire s call meMin nye – og lilla! – telefon, som jeg har fået af Call Me <3

htc wildfire s call me
Det nærmest obligatoriske se-min-blog-på-min-telefon-billede 😉

Photobucket
Et udvalg af mine yndlingsapps.

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Call Me har været så søde at give mig denne fine telefon – en HTC Wildfire S – som jeg har testet den seneste måneds tid. Og jeg er hooked!

Jeg har længe ledt efter en ny telefon, da min over fem år gamle klods sang på sidste vers. Jeg er lidt kontrær, når det kommer til telefonvalg, så jeg ville ikke hoppe på iPhone-vognen, så det passede helt perfekt, at jeg fik mulighed for at prøve denne lille smarte sag fra HTC 🙂

Et plus er klart, at man kan få telefonen i lilla – iPhone, der kun kan fås i sort og hvid, go home! I kan se, hvilke andre farver telefonen kan fås i HER.

Wildfire S er en smule mindre end iPhone, hvilket passer mig perfekt, da jeg synes, iPhonen er lidt for stor til min lille hånd. Men selvom jeg har en lille hånd, så har jeg fede pølsefingre, og det er faktisk gået fint med at surfe, skrive mails og sms’er på den lille skærm. Bonus!

Et andet punkt, jeg må rose, er det utroligt gode kamera, som telefonen er udstyret med. Wauw, nogle billeder sådan en lille telefon kan tage – der blev jeg positivt overrasket. I kan se nogle billeder, jeg har taget med telefonen, HER.

Udover telefonen, har jeg også testet et abonnement fra Call Me, og dækningen har været fin – uanset om jeg har været i København, hos mine forældre i Svendborg eller i toget derimellem. Jeg blev positivt overrasket, da jeg så, at Call Me er væsentlig billigere end Telia, hvor jeg har været kunde i over 5 år. Jeg sparer faktisk 120 kr. om måneden med Call Me frem for Telia…

Alt i alt kan jeg kun anbefale jer at købe en HTC Wildfire S: Den er lille og handy, men er stadig til at skrive på, tager gode billeder og kan fås i lilla (ja, jeg er jo modeblogger og går op i sådan noget ;)). Og så er den væsentlig billigere end en iPhone – se prisen HER.

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

6 kommentarer

 • Plump og fra provinsen på SU

  Spørgsmålet er om du ville have skrevet dette dødsyge reklameindlæg hvis du ikke havde fået telefonen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har længe overvejet Wildfire S i sort, men jeg er lidt i tvivl om kvaliteten på touchskærmen – hvordan er den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg synes, den er udmærket. Den “fryser” lidt engang i mellem, men ikke noget alvorligt irriterende.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej *sms*

  Kanon fed blog du har her jeg kan rigtig godt lide den du er god til at komme med ting jeg godt kan lide som tøj smink m.m.

  Tænkte om vi skulle linke hinanden hvis du går op i det… (: Jeg har lige idag lavet en gæstebog eller gjort sådan det ligner en som jeg håber flk vil bruge lidt ofter hvis der er noget (:

  Men smutter snakkes og tak for kiggede…

  Knus Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Første efterårsdag