Dagens outfit: Tæt på

Sushi & klassisk

PhotobucketPhotobucketJeg er lidt stille på bloggen, men det er ikke med min gode vilje – har simpelthen formået at fylde min kalender alt for meget! I dag var jeg endda kommet til at dobbeltbooke og måtte springe både ASH-event og Fashions Night Out over.

Efter fyraften stod den først på Sticks n Sushi på toppen af Tivoli-hotellet med mine kolleger, men jeg måtte springe desserten over for at mødes med hr. kæreste, der overraskede mig med en tur i DRs Koncertsal, hvor den stod på klassisk musik. Hvis jeg ikke var blevet journalist, var jeg klart blevet operasanger – eller noget…

Jeg er frygteligt bagud med kommentarer, men I må være tålmodige med mig, for jeg skal pakke og snart på ferie 🙂

8 kommentarer

 • Jeg har haft så meget lyst til sushi hele dagen – og det billeder hjælper ikke just på min trang! 😉

  Milana fra http://modeverden.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næste gang kan du bare sende dine invitationer til mig ;0)
  Men det lyder da som en fantastisk aften på trods af at du dobbeltbookede.

  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Fedt! Jeg var også inde og se Bolero igår. Jeg sad mere eller mindre overfor dig 🙂 Virkelig en god aften, og specielt Bolero var helt fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hvor sjovt! Og ja, Bolero var helt klart også min favorit 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sushien ser lækkert ud!!!
  Hvor skal du på ferie henne da? – Ellers god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Tæt på