Dagens outfit: In the navy

Big bang!

PhotobucketTee fra Weekday, neonpink armbånd fra Mono & Me hos Colette, taske fra Miu Miu, briller fra Ray-Ban hos Lensway, bukser fra Soft Gallery hos YouHeShe, jakke fra Zara, neglelak “BBA” fra Uslu Airlines hos Oxideret og ballerinaer fra Anniel – køb et lignende par HER.

Gad mægtig godt at hoppe i dette outfit her til morgen, men det er desværre kun en brøkdel af tingene, som jeg er i besiddelse af… Har igen formået at dobbeltbooke, så efter arbejde skal jeg først til event i Bianco og derefter til koncert med en håndfuld kolleger. Onsdag er den nye fredag, har jeg hørt 😉

Især tasken fra Miu Miu står højt – hvis ikke øverst – på min ønskeliste. Den er desværre mange sæsoner gammel – fra dengang Kirsten Dunst var kampagnepige – så jeg leder eBay tynd, men den er desværre ikke dukket op i blå, som er førsteprioritet. Så en pige med netop den taske over armen i Primark i London, og så var jeg solgt. En fra marketingafdelingen på mit arbejde har også vidunderet i grå, og det gør jo ikke cravingen mindre!

Er der tilfældigvis nogen, der ligger inde med én, de vil af med? Man kan vel håbe!

(billeder fra de respektive webshops samt annielmoda.com, weekday.com samt handbagscollection.net)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: In the navy