Den perfekte neonpink neglelak

Dagens outfit: In the navy

PhotobucketFrakke fra COS, cashmeretørklæde købt på eBay, strik fra Acne, kjole fra New Yorker, strømpebukser fra H&M, glitterstøvler fra Topshop. Taske fra Alexander Wang.

I dag hoppede jeg i adskillige navyfarvede favoritter: Min jakke fra COS, min angorastrik fra Acne og min taske fra Alexander Wang. Kjolen er ternet, hvor bunden også er navy! Toppede lige af med et camel tørklæde, som jeg har købt på eBay, det er så blødt og varmt, samtidig med at det ikke fylder så meget. Desuden synes jeg, at camel og navy passer fortrinligt sammen – men navy passer jo til det meste, hvis man spørger mig 😉

Må med utilfredshed erklære, at det er ved at blive mørkt, når jeg kommer hjem, så det er ikke helt nemt at tage outfitbilleder. Øv!

4 kommentarer

 • Pernille

  Hvordan er angorastrikken – fælder den meget? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg har ikke oplevet, at den fælder særligt meget, nej 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fint outfit og fantastiske farver. Elsker navy og camel. Tror jeg desuden at jeg har skrevet før i en kommentar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte neonpink neglelak