Sponseret indlæg: Vind gavekort på $100 til shopbop.com!

Dagens outfit: Skull med stjerner

PhotobucketCardigan fra By Corpus, tee fra Only, jeans fra Gina Tricot, bordeaux bælte fra H&M og glitterstøvler fra Topshop.

Har lige købte denne alt for seje tee i Only: Et skull med stjerne-/galakseprint, hvor cool er den ikke?! Ellers er det et meget gråt outfit på en meget grå og tåget dag – kun brudt af et bordeauxfarvet bælte og min yndlingspink neglelak.

T-shirten kan fås på Onlys hjemmeside, og findes også i grå med hvidt skull på. Jeg er normalt en xs/s, men tog denne i m, da jeg synes, det er pænest, når de sloucher en smule 🙂 Det bedste er næsten prisen: Kun 89,95 kr.!

7 kommentarer

 • Jeg har så ofte tænkt det, så nu må jeg hellere få det skrevet. Jeg synes virkelig du er så fin og meget inspirerende for tidende. Glæder mig altid til at se dine flash netop fordi det hele bare er så gennemført og fint men samtidig ret afslappet (altså ikke på joggingstøj måden) – lige som jeg godt kan lide det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Kathrine,
   Det var sødt sagt – jeg rødmer helt 🙂 Mange tak!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt outfit! Elsker din t-shirt 🙂

  Camilla, Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din t-shirts er alt for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! Er også svært glad for den!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Vildt fedt outfit!! og elsker virkelige dine briller 😀 har selv lige fået at vide at jeg skal til at gå med nogle, men kan ikke helt finde et par jeg synes er fede, hvor har du købt dine henne? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Vind gavekort på $100 til shopbop.com!