Hjemme igen!

Den perfekte neonpink neglelak

PhotobucketJeg tror aldrig, jeg har fået så mange spørgsmål angående en neglelak – og jeg kan godt forstå, hvorfor I spørger ind til den! Det er den perfekte neonpink neglelak. Intet mindre.

Den kom på neglene via mit arbejde, hvor jeg er så heldig at få lov til at teste en masse dullegrej. Og jeg underdriver vist ikke, når jeg siger, at denne er favoritten på redaktionen. Vi har vel en +30 neglelakker linet op (farvekoordineret, selvfølgelig!), men det er denne farve, vi alle griber ud efter igen og igen. Så ja, den er perfekt!

Ikke nok med at farven er flot, så holder lakken utroligt længe! Det er helt imponerende, og faktisk tror jeg, at det er den neglelak, jeg har prøvet (og jeg har prøvet mange!), som har haft den længste holdbarhed. Nogensinde. En lille uge går der, uden man kan se noget som helst!

Eneste lille minus er, at børsten er ret lille – men det er fordi, lakken kommer i en sød lille miniflaske.

Og nu må jeg nok hellere afsløre lakkens navn. Den er fra Uslu Airlines og hedder “BBA”, og den kan købes hos Oxideret til kun 85 kr. Afsted med jer 🙂

(billeder fra modemedmere.dk, oxideret.dk og wewonder.dk)

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen!