Dagens outfit: Dino-tee

Min hellige, brune treenighed

PhotobucketSom jeg tidligere har fortalt, så skifter jeg tit makeup-rutine – men så kan man måske ikke kalde det en decideret rutine 😉 I juni var sidste gang, jeg viste indholdet i min makeup-pung, og indholdet er helt anderledes i dag i oktober: Jeg har opdaget nye produkter, det er en anden årstid, og min hud opfører sig anderledes end om sommeren.

Her er tre ting – der alle er brune – som jeg er gået hen og blevet besat af: Shimmering Cream Eye Color i “BR306” fra Shiseido, Volumizer Mascara i brun fra Bourjois og Quickliner Intense i “Intense Coffee” fra Clinique.

Cremeøjenskyggen har en lækker konsistens, diskret shimmer, holder længe og er en tand mørkere end min favorit “Groundwork” fra MAC. Mascaraen er sådan en 2-i-1, hvor hvis man åbner den i Step 1, så giver den et normalt lag mascara, mens Step 2 virkeligt smører tykt på! Jeg bruger bare Step 1 til hverdag, og det giver virkelig fine vipper! Eyelineren er min nye obsession, den er cremet, nem at smudge, men bliver hvor den er. I love!

Når tiden og lyset er til det, vil jeg gerne filme en ny video med mit makeup-rutine – er der stemning for det?

(billeder fra adjbeauty.com, perfumenotes.eu og thestar.com

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Dino-tee