Søndagssang: Ryan Adams - Lucky Now

Min nye Miu Miu-baby!

PhotobucketPhotobucketHvis I har fulgt med på bloggen eller Facebook den seneste uges tid, så har I nok ikke kunne undgå at se, at jeg har købt en ny, fin taske 🙂 Da jeg var i London i august, så jeg en pige med en Miu Miu-taske i blå harlequintern, og jeg blev hovedkulds forelsket! Siden har jeg været på jagt efter vidunderet, men den var bare ikke til at finde – nok fordi den er nogle sæsoner gammel 🙁 Derimod dukkede tasken op i farven anthracite – endda til en rigtig god pris – og så blev jeg nødt til at slå til!

Og det er jeg rigtig glad for, jeg gjorde! Tasken har den perfekte størrelse til hverdag, og den har en hank, så den kan bæres over armen eller skulderen. Desuden har den en længere strop, så jeg kan bære den crossbody. Farven er virkelig unik og kamelæon-agtig: Alt efter lyset virker den sort, grå eller navy, hvilket er perfekt, da det er de farver, jeg oftest går i. Hardwaren er messing med en smuk rosa undertone. Så smuk!

Tasken joiner min Alexander Wang Diego i navy og min sorte covered Day fra Balenciaga – og så skulle jeg vist også være godt dækket ind på taskefronten. I hvert fald foreløbigt 😉

16 kommentarer

 • Det er altså en hel i orden samling du har fået dig der. 🙂 Og den nye Miu Miu baby er satme smuk.
  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvor er den flot. Hvad er en god pris på denne model og hvor fandt du den…?
  Pft for svar.
  KH Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg gav ca. 3500 kr. Har set dem gå for mindst 5000 kr., da de er så sjældne…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med tasken (hvis man da kan sige det?)
  Den ser rigtig lækker blød ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det kan man da sagtens 🙂 og ja, den er smørblød!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare flot!! Tillykke med den 😉

  Camilla, Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Den er fantastisk! hvad hedder modellen? 🙂 må prøve selv at opstøve den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækker taske. Har kigget på den ofte. Elsker bare Miu Miu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, kan man andet end at elske Miu Miu 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en lækker taskesamling, du har fået banket op i løbet af no time 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  FANTASTISK smuk taske – men er også helt vild med din neglelak.
  Hvilke mærke/farve er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er “Metallic Sage” fra Estee Lauder 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Ryan Adams - Lucky Now