It's here!

Mmm, risotto!

PhotobucketMin kollega er lige kommet hjem fra Rom, og hun fortalte om den mest fantastiske svamperisotto, hun havde fået i den italienske hovedstad – og så fik jeg selvfølgelig cravings efter den cremede spise!

Så i går aftes stod den på risotto med fyld af kantareller ristet i smør og en smule hvidløg og rosmarin. Dertil serverede jeg kylling og en grøn salat med græskarkerner vendt i olie/citron for at give lidt syrligt modspil til den fede risotto. Kyllingen er overlår, som jeg har udbenet, banket flade og krydret med salt, peber, rosmarin og citronskal, inden de blev stegt sprøde i ovnen. Jeg foretrækker til enhver tid overlår frem for bryst på kyllingen: De har meget mere smag, og jeg elsker sprødt kyllingeskind.

Hvis I har mod på at kaste jer ud i risotto-lavning, hvilket jeg kun kan anbefale, så har jeg en opskrift lige HER.

8 kommentarer

 • Er ikke særlig glad for lår pågrund af alle de knooogler XD Vi plejer at spise kyllinge bryst mest fordi at det er så nemt, og stadig smager lækkert ^^
  Men det kunne nu alligevel være man skulle prøve sig ad med det der, selvom det lyder som en højere videnskab XD
  Igår fik vi fuldkorns pasta med hjemmelavet grøn pesto, ristede champignoner og stegt kyllinge bryst 😉 Det smagte nu også godt, selvom jeg godt kunne spise noget risotto lige nu!<3

  ps. Jeg har lige nu min første give away kørende hvor du kan vinde et earcuff fra RebekkaRebekka til en værdi af 200 kr., så hvis det kunne have nogen interesse så kan den findes lige her, men skynd dig for den slutter ved midnat den 22 oktober! ^^
  http://thefashionfrog.blogspot.com/2011/09/give-away-100-readers-win.html

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er nu ikke så svært at udbene dem 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mhh – ser lækkert ud. I søndags lavede min kæreste stort set samme menu, nemlig svamperisotto med markchampignon og Karl Johan-svampe. Dertil kyllingeoverlår, smørstegte friske rosenkål og grøn salat. Mums! Nu du er så vild med risotto, burde du prøve brødrende Prices citronrisotto. Den er lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den vil jeg prøve! Tak for tippet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg eeelsker også kyllingelår – både over- og underlår, faktisk. De smager bare bedre end bryst 🙂 Men det ville være lækkert at slippe for alle benene – hvordan udbener du dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg skærer langs knoglen bag på overlåret og skærer knoglen fri ved forsigtigt at skille kødet fra knoglen hele vejen rundt. Hvis det overhovedet giver mening?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Jo, det giver vist meget god mening 🙂
   Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det var godt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's here!