Glitterstøvler fra Friis & Co.

Mode Med Mere fylder 4 år!

PhotobucketWoop woop! Min blog fylder 4 år i dag. F-I-R-E, for crying out loud! Svarer det ikke til 20 hundeår eller sådan noget 😉 Tak til alle jer derude, som følger med og kommenterer – I har gjort bloggen til det, den er i dag – no kiddin’!

Jeg får sgu en lille klump i halsen af at tænke over, at jeg har boltret rundt i min virtuelle legeplads i SÅ lang tid! Og det er så fedt, at jeg ikke er helt alene på modeblogfronten mere – det var jeg lidt for fire år siden 😉 Digitale drinks og cyber cupcakes til alle!

34 kommentarer

 • Nåmen, det betyder så, at jeg snart har fire års jubilæum som blog-afhængig…. 😉

  Tak for en fantastisk blog og tillykke med jubilæet – du gav mig mod på at gøre det selv og du er stadig på min favorit-læseliste, selvom der er kommet i hundredvis af blogs på min læseliste siden dengang 🙂

  Kh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Og så vil jeg ikke engang tænke på, hvor lang tid jeg har været blogafhængig 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Stort tillykke Maria og tak for en dejlig blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor vildt, du har virkelig været firstmover! 🙂 Stort tillykke og håber du fortsætter mange år endnu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Forhåbentlig fortsætter jeg mange år endnu, ja 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KÆMPE TILLYKKE 🙂 Din blog er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! Din blog var også den første rigtige modeblog jeg fulgte for læææænge siden – jeg husker svagt noget om en “kjole hver dag i en uge”-udfordring?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har husket rigtigt! Så har du næsten været med fra start!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurraaa! Tillykke til ModeMedMere! 😀
  Håber på mindst 4 gode år mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mange gange tillykke. Det er flot klaret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med blogfødselsdagen 😀 Tiden flyver i godt selskab 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Tiiillyyyyykke!! Jeg har ikke læst med helt fra starten, men jeg synes, det er en meget fin og ikke mindst brugbar blog – og dermed en af mine favoritter. Håber, du nyder dagen og at Mode Med Mere får minimum 4 år mere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med fireårsdagen. Har fulgt med rigtig, rigtig længe og du var en af de første danske modeblogs, jeg stødte på. Og ja, dengang var der godt nok langt mellem dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tillykke med det og tak for en god blog – jeg har kun fulgt med et års tid, men håber du fortsætter lææænge endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det! Hilsen Julia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til lykke til bloggen!! Sikke tiden går! Ja, du må da efterhånden være den ældste “rigtige” modeblog – det kan du vist ikke rigtigt blære dig med længere. :o) Hvordan skal du så fejre det? Og så i øvrigt TAK for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Fejrede det ved at gå med pailletter og så kom Miu Miu med posten 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Mange gange tillykke, Maria! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tillykke med bloggen. Elsker at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Er glad for, at du følger med 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort stort tillykke.. vildt !! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glitterstøvler fra Friis & Co.