Dagens outfit: Skull med stjerner

Sponseret indlæg: Efterårsoutfit – inside&out

PhotobucketNeglelak fra Chanel, ring fra Stine A, t-shirt med flagermus fra Saint Tropez, strikcardigan med læderdetaljer fra Modström, jeans fra fiveunits, batiktørklæde med neonpink detaljer fra MANIA copenhagen, plateaustøvler fra Gardenia, taske i gedeskind fra Silver Label, frakke fra Baum und Pferdgarten og handsker fra Drys. Alt kan fås hos Miinto.

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Ligesom Jeanett D er jeg blevet bedt om at sammensætte et outfit udfra Miintos kæmpe udvalg af tøj, sko og accessories – og nu når hun har sammensat et lækkert fest-oufit, så er jeg gået i den modsatte grøft og har udvalgt et lækkert efterårsoutfit, som jeg ikke ville tøve at hoppe i. Med det samme!

T-shirten minder en del om den flagermus-tee, jeg har fra Zoe Karssen, og jeansene har I nok set på mig i en del gange på det seneste 😉 Tasken er lidt Stella McCartney-ish, dog en del billigere og endda i ægte læder! Jakken og tørklædet har jeg set på to af mine stilfulde kolleger, og begge dele er SÅ fine!

6 kommentarer

 • Maja

  Kan du ikke selv se, at det virker utroværdigt, at du påkalder dig uafhængighed samtidig med at du er i lommen på et firma? Men det lærer man måske ikke som studerende på RUC eller journalist på Kig Ind?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg synes nu ikke, at jeg er “i lommen på noget firma” 😉 Og jo, selvfølgelig lærer vi om, at adskille redaktionelt stof og annoncer, og det har jeg da også tydeligt gjort her 😉 Og det er altså ikke kun hos Kig Ind – men også hos andre såkaldte “mere lødige medier” 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer om de støvler fra Gardenia! De er simpelthen så lækre!! (:

  Kh Jeanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasken er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Skull med stjerner