Dagens outfit: Med turtleneck!

Sponseret indlæg: Vind gavekort på $100 til shopbop.com!

Photobucket//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Wuhu! Nu kan jeg byde jer, mine kære læsere, på endnu en cool konkurrence 🙂 Denne gang kan tre heldige vindere vinde et gavekort på $100 til den amerikanske webshop Shopbop.com. I kan shoppe en lækker ting til jer selv blandt alle deres lækre mærker, eller måske kan det være et tilskud til et større drømmekøb – ligesom jeg i sin tid købte min nittede navydrøm aka Diego-tasken fra Alexander Wang hos Shopbop.

Sådan deltager du
For at deltage i konkurrencen skal I først gennemse, hvilke lækkerier Shopbop har fra den amerikanske designer Rebacca Minkoff. Derefter skal I skrive en kommentar til dette indlæg, hvor I linker til jeres favorit-item fra Rebecca Minkoff og fortælle, hvilken lejlighed/anledning I ville bruge tingen til. Husk desuden at oplyse den rigtige mailadresse i feltet! Den vil ikke blive offentliggjort, men det er bare, så jeg kan kontakte jer, hvis I vinder 🙂

Jeg skal have dit svar senest søndag den 30. oktober kl. 17, hvor jeg trækker tre vindere, der hver vinder et gavekort på $100.

Følg Shopbop
Husk desuden at følge Shopbop på Facebook, Twitter og deres blog, hvor du finder en masse tips og trendspotting.

206 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Med turtleneck!