Dagens outfit: 111111

PhotobucketJakke fra Zara, tee fra COS, jeans fra Gina Tricot, armbånd fra La Chance (gave) og støvler fra Topshop.

I går var jeg til fest på TS Bar med en masse af mine Bloggers Delight-kolleger – det var rigtig sjovt. Jeg håber, at jeg kan vise et billede af mit outfit, da der var en fotograf til at forevige os på aftenen – var selv for doven til at slæbe kamera med 😉

Et af aftenens indslag var holdet bag La Chance – de havde simpelthen været inde at lure på alle vores blogs og ud fra det indtryk, de fik af os, lavede de et armbånd specielt til os. Ret cool! Designerne havde lagt mærke til, at jeg er ret glad for pink farvesplash, så jeg fik dette fine armbånd af pink jadesten.

Martina, bagkvinden bag La Chance, fortalte, at vi alle skulle sætte et mål eller budskab i forbindelse med det armbånd vi fik, og hver gang vi så ser på armbåndet, så bliver vi mindet om det. Jeg syntes lidt, det lød som noget vrøvl, men jeg har alligevel gjort det, og det er faktisk rart med en visuel reminder om ens drømme og mål! Who would’ve thought!  

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *