Worth a try...

Dreaming of that beetle…

PhotobucketTee fra Soft Gallery hos rikkesolberg.dk, cardigan fra Mads Nørgaard hos prinsesse2ben.dk, Alexa-taske fra Mulberry hos mytheresa.com, nederdel fra Topshop, strømpebukser fra H&M, armbånd fra Diane Kordas hos net-a-porter.com, frakke fra COS og sneakers fra Nike

Drømmer at få hvert eneste item på denne collage hjem i garderoben. Lidt piget med pink og lilla, flæser og nederdel. Men stadig ret så nede på jorden med et par sneaks. Og så klæder en Alexa-taske jo nærmest ethvert outfit, er jeg blevet enig med mig selv om. Be still, mit Dankort!

(billeder fra de respektive webshops)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Worth a try...