Pynt til anklerne

Et nemt og effektfuldt eyeliner-trick

PhotobucketI dag har jeg med stor succes, hvis jeg selv skal sige det, afprøvet et lille, nemt makeup-trick, som jeg har luret hos magasinet Glamour. Her ser I tricket i action på skuespillerinden Jennifer Connelly – vintermørket gør desværre, at jeg ikke kan tage et ordentlig billede af det på mig selv 🙁

Tricket går ud på, at man bruger en flydende, sort eyeliner på den øverste vippekant, mens man bruger en brun blyant på den nederste med en smule brun øjenskygge over den brune streg. Det skaber en rigtig fin kontrast: Den grafiske sorte øverst mod den blødere brune nederst. Rent tekstur-mæssigt opstår der også en fin modsætning: Skinnende mod mat.

(billede fra jenniferconnelly.celebscentral.net)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pynt til anklerne